HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Csizmadia Anna, Novodomszky Éva és Pásztor Erzsi a Fábryban

2013.01.31. 18:32 MinDigTV


Automatizált lángosfrizbi a Design centerben; a Fölszállott a páva legcsodálatosabb hangja, Csizmadia Anna; Novodomszky Éva és Gundel Takács Gábor; szomszédolás Pásztor Erzsivel. M1 január 31. csütörtök, 20:15


 NOVODOMSZKY ÉVA ÉS GUNDEL TAKÁCS GÁBOR FÁBRYNÁL

Az ember azt hinné, hogy a tévések élete fenékig tejfel, hiszen mi gond vagy probléma adódhat abból, ha valakinek egy asztalnál ülve fel kell olvasnia néhány hírt, el kell beszélgetnie egy vendéggel, netán egy vetélkedő keretében versenyzőket kérdezget vagy a világ legszebb városaiból, sportmérkőzések sajtópáholyában ülve közvetíti a nézőknek, amit a pályán lát? Tiszta ügy, nem?

A FÖLSZÁLLOTT A PÁVA GYŐZTESE FÁBRYNÁL

Ha valaki olyan családi környezetben nő fel, mint Csizmadia Anna, akkor el sem kerülheti a népdalok világát. A kis vajdasági faluban, Bácskertesen nevelkedett ifjú tehetség édesanyja ugyanis a Krajcárka népdalkör vezetője, így a házukban estéről estére tíz-tizenkét asszony gyűlt össze próbálni, de a népdal egyébként is körülvette, hiszen édesanyja rendszerint házimunka közben is énekelt.

JANKA NÉNI ÚJRA BESZÓL

Ha lefagy a számítógép, az kellemetlen. Ennél talán csak az kellemetlenebb, ha Janka néni a húst szeretné hűteni a lefagyott számítógépen, majd amikor Vágási Feri megpróbálja neki elmagyarázni, hogy a számítógép nem a hidegtől fagyott le, akkor lazán megsértődik.

MINDENKI KÍVÁNJA

Az emberek többsége szereti, hiszen nyári, vízparti hangulat jut eszükbe róla, nem kell különösebb ok ahhoz, hogy naponta akár többször is megkívánják, sőt még a fiatal lányok sem idegenkednek tőle, legfeljebb azzal kapcsolatban vannak fenntartásaik, hogy ki csinálja nekik. Mi más is lehetne ez, mint a...


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Gundel Takács Gábor Fábry Fölszállott a páva

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr185055446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása