HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Voice nap a TV2-n

2013.01.25. 12:08 MinDigTV


Ma lesz a Voice döntője, a TV2 különleges nappal készül a showműsor fináléjára. A csatornán ma 15 órától indul a felvezetés, Szabó Kimmel Tamás a döntősökkel, Mestereikkel és a Voice már kiesett énekeseivel beszélget a Voice Napja című műsorban.


Utolsó adásához érkezik a Voice, a TV2 hónapok óta tartó énekversenyében négy énekes – Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes és Weisz Viktor küzd péntek este a Magyarország hangja címért. A Voice utolsó adásának napján a nézők nem csak este, hanem már kora délutántól láthatják a műsor sztárjait: 15 órától a TV2 képernyőjén a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás a döntősökkel, Mestereikkel és a Voice már kiesett énekeseivel beszélget a Voice Napja című műsorban.

A Mesterek és a finalisták együtt latolgatják az esélyeket, felidézik a verseny legszebb pillanatait, a legnagyobb örömöket és drámákat. Természetesen az esti döntőben várható produkciókról is elárulnak majd részleteket, és a műsorból az is kiderül, hogy kinek szurkolnak a már kiesett előadók. Egy exkluzív premierre is sor kerül a péntek délutáni adásban: a döntős Pál Dénes és Agárdi Szilvi bemutatja a Szíveddel láss című dalt, amelyet a legjobbak közé válogattak az Eurovíziós Dalfesztivál hazai mezőnyében.

A döntő napján változik a szavazás időpontjának kezdete. A megszokottól eltérően, aznap már 15 órától, azaz a délutáni műsor startjával egy időben indul a szavazás, a rajongók tehát már kora délutántól leadhatják voksaikat a kedvencekre. A Mesterek ezúttal már csupán kampányolni tudnak versenyzőik mellett, kizárólag a nézők szavazatain múlik ugyanis, hogy ki nyeri meg a fődíjat, ki lesz 2013-ban Magyarország hangja.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: döntő TV2 Voice Voice Napja

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr285042935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása