HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Csillagjegyek

2013.01.16. 18:49 MinDigTV


Duna Tv: január 18. péntek, 19:55

Az izgalmas történetben szerelem, kaland és bűnügy elemei tartanak fogva, s festői tájak, kastélyok gyönyörködtetnek bennünket.


3. rész - A mérleg
Nem sok öröme van Esthernek, mióta apja színvallásának köszönhetően a tekintélyes Saint-André család tagja lett. Titokzatos gyilkos tartja rettegésben a famíliát, és kelt bizalmatlanságot egymás iránt. Két évvel korábbi balesetének emlékei Esthert a helyszínre siettetik, ám ott Keller nyomozóba botlik, aki nem tekintve szerelmi viszonyukat, letartóztatja őt. Mindketten becsapva, elárulva érzik magukat.

2004 nyarán a francia közszolgálati televízió legnagyobb nézettségét egy 10 részes családi saga, a Csillagjegyek aratta. Nem is csoda, hiszen a gyönyörű tájakon (ez esetben a festői Provence), közkedvelt színészek főszereplésével forgatott, izgalmas meseszövésű sorozatok gyártása valóságos iparággá nőtte ki magát az elmúlt évek során Franciaországban.

A történet középpontjában Gabriel Saint-André és népes családja áll, akik luxus körülmények között, harmóniában élik mindennapjaikat. Egészen addig a napig, míg egy titokzatos fenyegetést tartalmazó levél meg nem érkezik hozzájuk. A családban ezután váratlan eltűnések, balesetek, halálesetek történnek.  Ekkor még nem sejtik, hogy egy sorozatgyilkos vetett szemet az előkelő famíliára, aki minden alkalommal egy csillagjegy szimbólumával jelzi jelenlétét...



Csillagjegyek – Duna – péntek esténként, 19:55-kor

rendező: Claude-Michel Rome
forgatókönyvíró: Franck Ollivier, Malina Detcheva
zeneszerző: Frédéric Porte
operatőr: Bernard Déchet
vágó: Stéphanie Mahet, Karine Olivier

szereplők:
Claire Keim (Esther Delaître)
Francis Huster (Antoine Keller)
Michel Duchaussoy (Gabriel Saint-André)
Jean-Pierre Bouvier (Pierre Saint-André)
Jacques Spiesser (Étienne Lefort)
Valeria Cavalli (Elisabeth Saint-André)
Aurore Clément (Grace Delaître)
Tom Novembre (Gildas de Chabannes)
Marine Chapuis (Barbara)
Kerian Mayan (Quentin)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig TV Csillagjegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr505022304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása