HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


II. Károly szenvedélyes élete

2012.12.18. 17:11 MinDigTV


A parlamentben szervezkedés folyik a trónörökös Jakab ellen katolikus vallása miatt és mindenáron Montmouth herceget akarják trónra juttatni. M1 december 18. kedd, 22:45


4. rész
Egyre fokozódik az országban a katolikusok elleni hajtóvadászat, még a hűséges királynét is megrágalmazzák a király elleni árulással. A parlamentben szervezkedés folyik a trónörökös Jakab ellen katolikus vallása miatt és mindenáron Montmouth herceget akarják trónra juttatni. Kiderül, hogy a király és hű minisztere titkos szerződést kötött a franciákkal, ami kis híján lázadáshoz vezet. A parlamenttel való döntő összecsapásból győztesen kerül ki: öccsét jelöli trónörökösnek, fiát pedig száműzi Hollandiába. A haldokló király felveszi a katolikus hitet.

A látványos, nagyformátumú sorozat főbb szerepeit Rufus Sewell, Rupert Graves, Helen McCrory és Diana Rigg alakítják.

M1 december 18. kedd, 22:40


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 mindig tv II. Károly szenvedélyes élete

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr354971826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása