HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hacktion Újratöltve: Egy fotós élete

2012.12.10. 17:04 MinDigTV


A sorozat december 10-én, hétfőn este 20:15-től folytatódik az M1-en

12. rész Egy fotós élete
Egy nemzetbiztonsági szempontból értékes dokumentumot lopnak el egy autóból. Az esetnek egyetlen arra járó szemtanúja van, akinek azóta nyoma veszett. Felkutatása során megdöbbentő történet rajzolódik ki Szondiék szeme előtt.


 A Hacktion Újratöltve egy nyomozó-felderítő csapat, a Kiemelt Ügyek Osztálya munkáját követi, amely a korábban megismert Infrastruktúra Védelmi Osztag (IVO) mellett egy olyan bűnüldözési osztály, ami az informatikai csúcstechnológiát és a klasszikus nyomozási technikákat együtt alkalmazva deríti fel a bűneseteket. A csapat olyan ügyeket kap meg, amelyek kiemelt fontosságúak, megoldásukat gyorsan várják a felsőbb rendészeti vezetők. A bűnesetek mind kapcsolódnak az internethez, az informatikához, ugyanakkor a felderítésben, a konkrét nyomozásokban a "régi iskola" analóg módszereit is alkalmazzák.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 mindig tv Hacktion

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr984958329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása