HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Caramel igazi nemzetközi csapatot épít!

2012.10.26. 16:14 MinDigTV


Két fiatal sráccal bővült tovább Caramel csapata, ezzel még nehezebbé tette a dolgát, hiszen az eddig szinte tökéletes csapatból valakiktől el kell majd búcsúzni a Párbaj során.


A tizennyolc éves Berkes Olivér idén érettségizett, de férfias, kiforrott hangjával könnyedén elbűvölte a Mestereket. A meghallgatásra édesanyja nem csak elkísérte, hanem ő maga is a megmérettette magát – anya és fia szurkolói között az éles szeműek Ungár Anikó bűvésznőt is felismerhették, aki végig kitartóan támogatta őket. Olivér már ekkor úgy nyilatkozott, hogy nagyon szívesen dolgozna együtt Caramellel – álma valóra vált, hiszen miután mind a négyen megfordultak, kedvére válogathatott a Mesterek közül.



Nguyen Anh Quan építészmérnöknek tanul Budapesten, családjával hat éve költöztek Magyarországra. Édesapja, nővére és legjobb barátai kísérték el a Meghallgatásra a magyarul nagyon jól beszélő fiút. Családja egyébként már most nagyon büszke rá, ráadásul a vietnami Voice is éppen most indult. Nem hiába volt benne a bizalom: Caramelt teljesen lenyűgözte a dal, de alaposan meg kellett érte küzdenie, hiszen Misi is őt akarta csapatába. A Quan névre hallgató srácot meggyőzte Caramel, aki úgy fogalmazott, hasonló lelkek lehetnek, ezért tudnának jól együttműködni.


Gájer Bálint arra a legbüszkébb, hogy az a munkája, ami a hobbija is egyben. Az énekes példaképei a szülei, nagypapája mondása jut mindig eszébe, miszerint „nincs lehetetlen, csak tehetetlen”. Az egészség számára nagy kincs, sokat is tesz érte, rendszeresen sportol, egyik vágya is ezzel kapcsolatos: szeretne sokáig egészséges maradni.


Karai Anna nem tanult énekelni, zenei előképzettsége nincs, ennek ellenére két zenekarban is énekel. A törékeny külseje ellenére egy igazi vadóc, és energikus lány. Nagy vágya, hogy több ezer ember előtt koncertezzen. Eddigi sikereit édesanyjának, igaz barátainak és kitartásának köszönheti. A Voice segíthet neki abban, hogy megvalósítsa az álmait.


Fatima Mohamed az egyiptomi származású lány a Voice színpadát választotta visszatérésének helyszínéül, csakis ezért jött haza Londonból. A Fekete Vonat egykori énekesnője, az együttes felbomlása után külföldre ment pincérkedni, és közben folyamatosan készült a nagy visszatérésre. Az elmúlt években nagy átalakuláson ment keresztül. Fatima örökös súlyproblémákkal küzdött, kitartásának köszönhetően 65 kilótól szabadult meg.

The Voice 3. meghallgatás ma: 20:30


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 mindig tv Caramel Voice

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr284871702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása