HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Három évad után búcsúzik a Hazudj, ha tudsz! csapata

2012.10.15. 17:14 MinDigTV


Az igazság néha fáj. Különösen igaz ez a televíziós műsorok értékelésére. A Hazudj, ha tudsz-nál is megszületett a döntés: a sorozat 3 évad után lekerül a műsorról.


Izgalmas sztori, érdekes esetek, és nem mindennapi megoldások egy különleges módszer segítségével. A legjobban talán így lehetne jellemezni a Hazudj, ha tudsz-ot. Az elmúlt három évadban sokan kísérték figyelemmel Dr. Carl Lightman és csapata munkáját, a kalandoknak azonban úgy tűnik, vége szakad.

Amerikában a Hazudj, ha tudsz a sikeres első évad után a másodikban már sokat vesztett nézettségéből. Bár azt is 8 millióan látták, a számok nem voltak eléggé meggyőzőek. A FOX TV társaság akkor még adott egy újabb esélyt a sorozatnak, de úgy tűnik a helyzet, és vele együtt a számok nem javultak.

A harmadik évad még gyengébb nézettséget produkált, ezt már csak mintegy 6 millióan kísérték figyelemmel, de a törzsközönség nagy része is elkezdett lemorzsolódni. Noha amikor a FOX bejelentette, hogy nem újítja meg a szériát a negyedik évadra, sokan felsorakoztak „Lightmanék” mögött, ez azonban már nem változtatta meg a csatorna döntését.

A TV vezetősége azonban hangsúlyozta, hogy a számok ellenére továbbra is nagyra értékeli a sorozatot, és rendkívül érdekes, egyedülálló sztorinak tartja.

Talán pont ez, a megszokottól való eltérés okozta a Hazudj, ha tudsz vesztét, ami 48 epizód után végleg véget ért.

A Hazudj, ha tudsz! utolsó részét hétfőn, 22:30-kor láthatják az RTL Klubon.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub mindig tv hazudj ha tudsz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr574850237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása