HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bezsebelték a milliókat

2012.10.04. 17:37 MinDigTV


Az élet igazságot tett Nagy Adrinál és 2 millió forinttal gazdagabban távozott az 1 perc és nyersz stúdiójából. De nem csak ő, hanem Ivánka Gábor is milliomosként búcsúzott a játéktól.


Egy újabb remek adást tudhatunk magunk mögött, csak úgy repkedtek a milliók a játékosok zsebébe.

Nagy Adri már a keddi adásban bizonyíthatott, játékát a szerdai adásban is folytatta. Igaz a 2 millió forintos feladat megpróbált kifogni rajta, de egy harcoshoz méltóan vette az akadályokat és harmadszori nekifutásra sikeresen megcsinálta a feladatot. A 2 milliót nem merte kockáztatni, szerinte, tudni kell megállni. Számára ez a két millió forint egy új életet jelent.Folytathatja tanulmányait és valóra válthatja legnagyobb álmát, segíthet a nagyszülein.

Az est második játékosa Ivánka Gábor volt, aki a harmadik feladatnál elveszített 2 életet, de egy élettel is harcba szállt az 1 millió forintos nyereményért. A garantált milliós nyereményért a lámpaoltás feladatot kapta, amit az előző szériában senkinek sem sikerült megcsinálni, egészen ezidáig és Gábor 1 millió forinttal a zsebében távozott a stúdióból.


Az 1 perc és nyersz! adását visszanézheted az RTL Most oldalán!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub mindig tv egy perc és nyersz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr274820255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása