HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Zarándokutakon

2012.09.14. 06:45 MinDigTV


2012. szeptember 16. vasárnap15:00 | Duna World

Napjainkban ismét reneszánszát élik a hosszú gyalogos zarándoklatok. Elég például a Czestochowába, Márianosztrára, Mátraverebély-Szentkútra, vagy Nyugat-Európában az El Caminót végig járva Santiago De Compostellába induló tömegekre gondolnunk.


Több zarándoklatokkal foglalkozó internetes portál is született, és egyre többen látnak fantáziát a vallási turizmus fellendítésében is. Ennek a sorozatnak az a célja, hogy bemutassa a Hazánk területén fellelhető kegyhelyeket, amelyek a zarándoklatok végpontjaiként szolgálnak, valamint ráirányítsa a figyelmet a zarándoklatra, mint vallásgyakorlási eszközre, amely bár középkoriasnak tűnik, de sokak tapasztalata szerint komoly mondanivalókat tartogat a ma embere számára is.



2012. szeptember 16. vasárnap15:00 | Duna World


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: zarándoklat mindig tv Duna-World El-Caminó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr464776242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása