HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Másfél milliós tömeget vonzott a virágkarnevál

2012.08.23. 11:09 MinDigTV


Összesen több mint másfél millió néző tekintett bele a debreceni virágkarnevál közvetítésébe a Duna és a Duna World csatornán az AGB Nielsen Magyarországon rögzített mérési adatai alapján.


A teljes népesség 16,4 százaléka kapcsolt legalább egy percre a két csatorna valamelyikére a közvetítés ideje alatt – idézi az MTI az MTVA közleményét. A Duna reggel 8 órakor kezdődő 3 órás élő adását 129 ezer ember nézte végig, és hasonló nézőszámot vonzott a Duna World esti ismétlése is, amely mindkét esetben a csatornaátlag szokásos közönségarányának mintegy négyszerese volt.

A legnézettebb percben a Duna közvetítése 236 ezer embert ültetett a képernyő elé, míg a Duna World legnépszerűbb képkockáit egyszerre 271 ezer ember látta. A virágkarnevál ideje alatt Debrecenben állomásozott az MTVA roadshow-ja, amelynek keretében a látogatók megismerkedhettek a közmédia új arculatával – írja az MTI.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: duna tv virágkarnevál mindig tv Duna World

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr484727431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása