HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ismét foci – Visszatér a magyar futball a Dunára

2012.07.29. 19:22 MinDigTV


Az olimpiai játékok alatt a Duna közvetíti az OTP Bank Liga első három fordulójának kilenc mérkőzését.


Mint ismeretes, Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap és a Sport TV-t működtető Chello Central Europe Zrt. közös pályázata nyerte a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett versenyprogramok négy bajnoki idényre szóló közvetítési és sugárzási jogait. A Duna az első fordulóban, pénteken 19.00-től a DVTK-Újpest rangadóval kezdi meg a 2012/13-as bajnoki szezont, a mérkőzés kommentátora Gyulai Miklós lesz. A szombati, szintén 19.00-kor kezdődő összecsapáson a Bajnokok Ligájában továbbjutott DVSC fogadja a Győrt, vasárnap pedig az MTK 15.30-kor randevúzik a Kaposvárral. Mindkét találkozót Szaniszló Csaba közvetíti.

 1. forduló, július 27-29.
„Megtörni az átkot” - DVTK-Újpest FC
július 27., 19.00. Duna.
Kommentátor: Gyulai Miklós

A DVTK az egész tavalyi szezonban kitűnően játszott, otthon mindig magabiztos volt és hogy a játékosok kihajtsák szívüket-lelküket, arról a több ezernyi lelkes szurkoló gondoskodott fordulóról fordulóra, így a diósgyőriek végül a 7. helyen zárták a bajnokságot. Az újpesti csapat az elmúlt bajnokságban a rossz óment jelentő 13. helyen zárt, így már az első fordulóktól kezdve meg kell mutatnia a lila-fehér szurkolóinak, hogy igenis többre képes ez a csapat, mint az ezt megelőző időszakban.

„Másnaposok” – DVSC-TEVA - Győri ETO FC
július 28., 19.00. Duna.
Kommentátor: Szaniszló Csaba

Másnap, július 28-án, szombaton 19 órakor igazi rangadóra számíthatunk! A bajnok Debrecen azt a Győrt fogadja, amely a tavalyi bajnokságban 20 győzelmet könyvelhetett el és a dobogó harmadik fokán végzett. Kérdés, hogy az otthon általában magabiztos debreceniekből mennyit vesznek ki a Bajnokok Ligája mérkőzések és fel tudnak-e készülni a magyar bajnokság kezdetére is?

„Újratöltve” – MTK Budapest - Kaposvári Rákóczi
július 27., 15.30. Duna.
Kommentátor: Szaniszló Csaba

Július 29-én, vasárnap 15.30-kor az egy év után az NB II Nyugati-csoportjából rögtön feljutott MTK találkozik a Kaposvárral. A kék-fehérek fiataljai meg akarják mutatni, hogy nemcsak a másodosztályban vitézkedtek jól, de az NB1-ben is helyt fognak állni. Ebben azonban megakadályozhatják őket a vendég kaposváriak, akik szívós játékukkal és jó igazolásaikkal – többek között Waltner Róbert, Oláh Lóránt, Zámbó Bence -, nem fogják könnyen megadni magukat.

2. forduló, augusztus 3-5.
„Eger ostroma” – Egri FC- FGSZ Siófok
augusztus 3., 19.00. Duna.
Kommentátor: Szaniszló Csaba

Az újonc Eger és a Siófok összecsapásán érdekes lehet, hogy az NB II Keleti-csoportjának bajnokcsapata mire lesz képes egy osztállyal feljebb, az ellen a Siófok ellen, amely eddig az NB I-ben rendre kitűnően teljesített és tavaly a 9. helyre ért be.

„Nyugati rangadó!” – Győri  ETO FC - Szombathelyi Haladás
augusztus 4., 19.00. Duna.
Kommentátor: Szaniszló Csaba

A Győr, mint az előző bajnokság bronzérmese, most sem számíthat könnyű meccsre a Haladás vendéglátójaként. A mindig küzdő szombathelyiek tavaly a 8. helyen végeztek az NB1-ben és újonnan szerzett igazolásaikkal, többek között Andorka Péterrel és Fehér Zoltánnal, még nehezebb ellenfélnek bizonyulhatnak.

„Dávid és Góliát?” – Újpest FC-Videoton FC
augusztus 5., 15.30. Duna.
Kommentátor: Szaniszló Csaba

Augusztus 5-én, vasárnap 15.30-kor az őszi szezon első hazai Újpest-meccse következik, amelyen egyből egy nagyágyú, a tavalyi ezüstérmes Videoton lesz a vendég. A lila-fehéreknek okos és taktikus játékkal meg kell próbálni legalább egy döntetlent kicsikarni a hazai publikum előtt. Persze ez nem lesz könnyű, mivel a székesfehérváriak eddig is erős kerete még erősebbé vált, elég, ha csak a robbanékony Lencse Lászlóra gondolnunk.

3.forduló augusztus 10-12.
„Balatoni randevú” - FGSZ Siófok - Szombathelyi Haladás
augusztus 10., 19.00. Duna.
Kommentátor: Szaniszló Csaba

A harmadik fordulóban, augusztus 10-én, pénteken 19 órakor a Siófok gárdája látja a vendégül a Haladást. A küzdelmesnek ígérkező mérkőzés pikantériája, hogy a Balaton-partiaknál esetlegesen pályára léphet az előző bajnokságban még szombathelyi mezt viselő húzóember, Sipos Norbert is.

„Miskolci munka” - DVTK-Egri FC
augusztus 11., 19.00. Duna.
Kommentátor: Szaniszló Csaba

Augusztus 11-én, szombaton 19 órakor az egri legények látogatnak a diósgyőri katlanba. Kíváncsian várjuk, hogy mire megy egymással a két csapat, a mintegy 8-10 ezer hazai szurkoló előtt.

„Gólgazdag vasárnap?” – Videoton FC-Budapest Honvéd
augusztus 12., 15.30. Duna.
Kommentátor: Gyulai Miklós

Az előző bajnokságban 4. helyezett Honvéd játékoskerete jócskán átalakult a tavalyhoz képest. Több idegenlégiós is érkezett, akik felpörgethetik a fővárosi csapat játékát. Az izgalom garantált, hiszen ha a két csapat tartja a gólátlagát (Vidi 2 gól/meccs, Honvéd 1,6 gól/meccs), akkor gólerős meccsre számíthatunk.


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: foci labdarúgás duna tv nb1 mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr184685296

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.07.30. 16:30:26

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.07.30. 16:27:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása