HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A TV2 majdnem beérte az RTL-t

2012.07.23. 20:19 MinDigTV


Jó eredményt ért el vasárnap este a TV2, mert sokan nézték a Naplót és az esti filmet. A köztévé legsikeresebb műsora a tegnapi Forma-1 futam volt.

Az elmúlt héten a TV2 komolyan megközelítette fő versenytársát. Az RTL Klub főműsoridőben és a 18-49 évesek körében 20,5 százalékos heti közönségarányt ért el, a TV2 pedig 18,4 százalékot. Meg kell persze jegyezni, hogy a kisebb különbség az RTL gyengébb nyári eredményének és nem a TV2 jelentős erősödésének köszönhető.


A nézettségi versenyben keddtől szombatig minden este az RTL Klub szerepelt jobban, a hétfő és a vasárnap viszont a TV2-é lett. A hét legnézettebb műsorai a tegnapi naphoz és a TV2-höz kötődnek. A 18-49 éveseknél a Pókermber 3. bizonyult a legnépszerűbb múlt heti műsornak, ami ebből a korosztályból 530 ezer embert ültetett a képernyők elé. Szintén jól teljesített a Napló, amire 424 ezren voltak kíváncsiak. Meglepetésre a harmadik legnézettebb programot a köztévé adta. A vasárnap délutáni Forma-1 közvetítésre ugyanis 422 ezer 18-49 éves kapcsolt oda. A legmagasabb nézőszámot elérő RTL Klubos műsor a kedd esti Mentalista lett, ami 413 ezer érdeklődőt vonzott.

A teljes lakosság körében kissé máshogy fest a nézettségi toplista. Az élen a Napló áll a maga 1,18 milliós nézőszámával, amit a Tények múlt hét kedd esti adása követ 1,12 millió nézővel. A teljes lakosságos toplista további helyein RTL-es sorozatok következnek: Miami helyszínelők, Mentalista, mindkettő egymillió feletti nézőszámmal. Ugyanekkora nézőszámot ért el a Nyomás utána című Bud Spencer film is, amit múlt héten szerdán tűzött műsorra az RTL. A vasárnapi Forma-1 futam a teljes lakosságból 865 ezer nézőt vonzott.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 nézettség m1 köztévé mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr294673713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása