HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: Hajsza

2012.06.07. 11:49 MinDigTV


A Colson házaspár teljesen véletlenül keveredik halálos veszedelembe, amikor két bűnöző rablótámadást hajt végre egy kisvárosi iroda ellen - m1 június 16. szombat, 00.35


További balszerencséjükre a rablók egyike, Armand Degas az alvilág egy nagy formátumú bérgyilkosa, aki annak köszönheti hosszú pályafutását, hogy sohasem hagy maga után szemtanúkat.


Colsonék, akik eddig lassan, de biztosan sodródtak a válás felé, kénytelenek összefogni, amikor Degas és forrófejű társa az életükre törnek. Mikor a házukat ért támadást szerencsésen túlélik, a tanúvédelmi program keretében új néven, másik államban kezdenek új életet. Degas-t azonban nem ilyen könnyű lerázni, eltéríteni tervének végrehajtásától. A főszereplő házaspárt Thomas Jane és Diane Lane alakítják, míg a negatív oldalon Mickey Rourke és Joseph Gordon-Levitt gondoskodnak a borzongatásról.

A Hajsza a legendás krimi- és westernszerző, Elmore Leonard regénye alapján készült, akinek a művei nyomán forgatták többek között a Jackie Brown, a Mint a kámfor, a Szóljatok a köpcösnek! és a Börtönvonat Yumába című filmeket. A filmet John Madden (Szerelmes Shakespeare; Az adósság; Keleti nyugalom – Marigold Hotel) rendezte.

m1 június 16., szombat, 00.35


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 elmore leonard hajsza mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr234571319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása