HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Megasztár: ma minden eldől

2012.05.25. 10:28 MinDigTV


Ma lesz a Megasztár utolsó adása, a fináléban Radics Gigi és Szakos Andi küzdenek a végső győzelemért. A záróműsorban a világsztár Flo Rida mellett az előző öt széria győztesei is fellépnek.
 


A két döntős lány szólódalai mellett közreműködnek a Megasztár korábbi szériáinak győztesei: Tóth Vera, Caramel, Király Viktor és Tolvai Renáta duetteket is énekelnek a finalistákkal. A műsor végén pedig Rúzsa Magdival kiegészülve, együtt ünneplik 2012 győztesét egy közös dallal – derül ki a TV2 közleményéből. Az este folyamán színpadra lép még közel negyven korábbi és mostani Megasztár döntős is, akik a „We are family” című slágert adják elő.

A Finálé fénypontjaként itt lesz napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Flo Rida is, aki saját világslágereit adja elő szólóban, majd egy közös produkcióban Andival és Gigivel.

Bár a péntek estéket egyértelműen uralta a Megasztár – a múlt héten például 31 százalékos részesedést ért el a teljes lakosság körében -, a nézettségi versenyben nem szerepelt igazán kiemelkedően, stabil egymillió körüli nézőtábort tudhatott magáénak a produkció a teljes lakosság körében, aminél például a TV2 saját sorozata, a Jóban Rosszban epizódjai is több nézőt vonzanak.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 csatorna mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr474545232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása