HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Utolsó esély Londonra

2012.04.17. 08:59 MinDigTV


A m2 közvetíti a női pólósok kvalifikációs tornáját

Nincs könnyű dolga vízilabda válogatottunknak az április 15-én kezdődött Trieszti Női Olimpiai Kvalifikációs tornán. Válogatottunk nehéz csoportban, az olaszok mellett, az orosz és a spanyol válogatottal kezd a csoportmérkőzések folyamán. A magyar csapat mindhárom csoportmérkőzését az m2 közvetíti. A kommentátor ifj. Knézy Jenő lesz.



Merész András alakulata április 17-én, kedden kezdi csoportmérkőzéseit a vb-bronzérmes orosz válogatottal.


Az m2-n 18:30-tól látható találkozót szerdán még nehezebb összecsapás követ: 20:30-tól az Eb-győztes olasz válogatott ellen kell felvenni a kesztyűt. A csoportkör utolsó mérkőzése csütörtökön, 18:30-tól látható a spanyol válogatott ellen.

A magyar csapat tagjai:
Bolonyai Flóra, Gangl Edina (kapusok)
Kisteleki Hanna, Antal Dóra, Csabai Dóra, Szücs Gabriella, Takács Orsolya, Drávucz Rita, Keszthelyi Rita, Tóth Ildikó, Bujka Barbara, Czigány Dóra, Menczinger Kata (mezőnyjátékosok)

A magyar csapat mindhárom csoportmérkőzését az m2 közvetíti.

Forrás: MTVA


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sport vízilabda m2 csatorna válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr184456154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása