HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ádám feltámadása

2012.04.16. 10:21 MinDigTV


Adam Stein egykor híres előadóművész volt Berlinben, kabaréigazgató, bűvész és muzsikus. 1961-ben egy izraeli elmegyógyintézetben él, amelyet holokauszt-túlélőknek tartanak fent - m2 április 16. hétfő, 23:10

ismétlés: m1 – április 16. 00:20


Adam Stein egykor híres előadóművész volt Berlinben, kabaréigazgató, bűvész és muzsikus. 1961-ben egy izraeli elmegyógyintézetben él, amelyet holokauszt-túlélőknek tartanak fent. Adam emlékezetéből újra és újra előtörnek a koncentrációs táborban átéltek, amikor is annak köszönhette életben maradását, hogy a táborparancsnokot elszórakoztatta az, hogy Stein a „kutyája”. Míg Stein a parancsnok szolgálatában állt négykézlábra ereszkedve, addig felesége és lánya meghaltak. Egy nap új beteg érkezik az intézetbe, egy fiú, aki kutyának képzeli magát, mert egy pincében láncon tartották. Adam és a kisfiú felismerik egymásban a „kutyaembert”, és ezzel kezdetét veszi a két ember gyógyulásának különös története.

Paul Schrader (Amerikai dzsigoló; Könnyű altató) 2008-as filmje Yoram Kaniuk regénye nyomán készült. A főbb szerepeket Jeff Goldblum, Willem Dafoe és Derek Jacobi alakítják. A film zenéjét Gabriel Yared (Az angol beteg; A mások élete) szerezte.

április 16. hétfő, 23:10, m2
ismétlés: m1 – április 16. 00:20


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m2 m1 csatorna willem dafoe mindig tv derek jacobi mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr634453012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása