HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Maradj Talpon - Gyerekeken nem fog a babona

2012.04.13. 14:11 MinDigTV


Maradj talpon! különkiadás gyerekekkel – péntek 13-án 18.25-től az m1-en

Annyi gyerek szeretett volna jelentkezni a Maradj talpon! vetélkedőbe, hogy a műsor szerkesztősége végül engedett. Április 13-án a legfiatalabb nézők bizonyíthatnak, csupa 12 éves fog versenyezni a műsorban. A szervezők nemcsak a kérdéseket alakították a korosztályhoz, hanem a nyereményeket is: a fődíj ezúttal egy osztálykirándulás a floridai Orlandóba, az igazi Disney Worldbe!


„Komolyan vettük a 12-es karikát a képernyő sarkában” – indítja egy meglepő mondattal a Maradj talpon! pénteki adását a nézőket ezúttal gyerekek gyűrűjében köszöntő műsorvezető, Gundel Takács Gábor.


Az m1 népszerű vetélkedőjének pénteki különkiadásában a műsor legfiatalabb nézői kapnak lehetőséget a játékra. A 12 éves versenyzőknek a háttérből szüleik és tanáraik, a közönség soraiban pedig osztálytársaik drukkoltak a műsor felvételén, hiszen szerencsés esetben a versenyzők nemcsak maguknak és családjuknak nyerhetnek értékes ajándékokat, hanem az egész osztályuknak, iskolájuknak is.

A vetélkedőbe mindig is sokan jelentkeztek a játékszabályban megszabott, 18 éves korhatárnál fiatalabb korosztályból. A Maradj talpon! stábja a kiemelkedő érdeklődést tapasztalva döntött úgy, hogy egy alkalommal kivételt tesznek, és a legfiatalabb tehetségeket hívják meg játékosnak, akik szülői felügyelettel és beleegyezéssel vehetnek részt a játékban. Természetesen a kérdések témáit is a fiatal játékosokhoz és stúdióközönséghez igazította a stáb, így kerülhetnek népszerű film- és rajzfilmfigurákkal, mint Harry Potter és Spongyabob, vagy éppen a János vitézzel és a Facebookkal kapcsolatos kifejezések a feladványok közé.


A Maradj talpon! Facebook-oldalán meghirdetett lehetőségre az ország számos pontjáról jelentkeztek az iskolák, a versenyzőket az osztálytársak választották ki maguk közül, így tanulmányi versenyen jeleskedő gyerekek, a közösségben aktív  fiatalok, sőt igazi rosszcsontok is kerültek a játékosok közé. A fiatal versenyzők pénznyeremény helyett értékes tárgyi nyereményekért vetélkednek a különkiadásban, az eredeti összegeknek megfelelő technikai felszerelésekért, élményekért, kirándulási lehetőségekért, családi utazásokért játszanak. A műsor fődíja is speciális a különkiadásban, a legszerencsésebb játékos akár az egész osztályának nyerhet utazást az Egyesült Államokba, a floridai Orlandóba, ahol az igazi Walt Disney World található.

Maradj talpon! különkiadás gyerekekkel – péntek 13-án 18.25-től az m1-en


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 vetélkedő mindig tv maradj talpon

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr144408831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása