HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újra itt van, újra itt van… - Beindult a fociszezon, itt a Bajnokok Ligája!

2016.02.15. 11:31 MinDigTV


A tavasz közeledtének első csalhatatlan jele, ha megkezdődnek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzései. Az igazi football rajongónak ilyenkor a keddi és szerda esti programja nem kétséges, szent és sérthetetlen az élő közvetítések nézése az M4 Sport csatorna főműsoridejében. Már ezen  a héten két igen látványosnak ígérkező párharcot láthatunk: kedden este -19 óra 45 perctől kezdődik a műsor- a PSG-Chelsea összecsapást, míg másnap este - ugyanezzel a kezdési időponttal- az AS Roma-Real Madrid mérkőzését. Az idei évben a párizsi csapat tűnik az esélyesebbnek, jó eséllyel ők fogják nyerni a párharcot, míg a szerdai napon az AS Romától már a tisztes helytállás is elfogadható lehet. Miután a nyolcaddöntők meccsnapján mindig két összecsapást bonyolítanak le egy időben, az élőben közvetített meccs után egy összefoglalót is lead az M4 Sport adó (kedden 22.45-től, szerdán pedig 23 órától).

indul_a_fuballszezon.jpg
De persze nem csak a labdarúgás iránt érdeklődőké a világ az M4 Sport műsorában. Csütörtök este -a jégkorongozók MOL Ligájának rájátszásából láthatnak egy élő közvetítést - 19 óra 30-tól-, míg péntek este a kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének egyik összecsapása -a Szolnok és az Alba Fehérvár meccse- lesz látható 20 órától (a hétvégén a kupagyőztesre is fény derül, mert szombaton már az elődöntőket, vasárnap pedig a döntőt is megrendezik, utóbbi vasárnap 17 órától az M4 Sporton is látható lesz). A hétvége műsorában a kosárlabda mellett még a labdarúgás is kiemelt adásidővel kerül be, hiszen lesz forduló az OTP Bank Ligában és a másodosztályban is, számos élő közvetítéssel az M4 Sporton.

Az M4 Sport adása kódolatlanul, előfizetési díj nélkül érhető el a MinDig TV-n HD minőségben, és MinDig TV Applikációval is élőben nézhetjük.

Szólj hozzá!

Címkék: Bajnokok Ligája MinDig TV M4 Sport PSG-Chelsea AS Roma-Real Madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr878392086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása