HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mese.tv - egy hónapig élőben a MinDig TV Appban

2016.02.05. 10:37 MinDigTV


A mesenézés kortalan, hiszen nézzük gyermekként, kamaszként, lassan felnövő felnőttként, majd szülőként, nagyszülőként a gyermekekkel, unokákkal együtt, így nyugodtan írhatjuk azt, hogy minden korosztálynak jó hír, hogy a mese.tv egy hónapig élőben elérhető az ingyenes MinDig TV Applikációban.

amesetv7.jpg
A mese.tv kínálatában egyaránt megtalálhatók a legújabb kedvencek és a klasszikusok is: Bartos Erika kedves figurái, az Alma együttes és a Kaláka énekei, vagy Auguszta gyurmafigurája és Mr. Bean. Felsorolni nem is lehet az összes elérhető tartalmat, ezért azt ajánljuk, hogy nézzenek körül az oldalon. Biztosan lesz ott olyan sorozat, amelyik a gyermekük kedvence vagy Önöknek kellemes emlék, és szívesen mutatják meg a kisebb korosztálynak.

maszkabal_gryllus.jpg
Talán elég, ha csak a nagyon ötletes és sokunk kedvencévé váló Maszkabál sorozatot emeljük itt most ki. Gryllus Vilmos fülbemászó dallamai és szenzációs dalszövegei megunhatatlan és kortalan remekek. De megvan a bája annak is, amikor diafilmeket nézhetünk meg mai, okostelefonos köntösben.

A nagyon gazdag és igencsak széles körű választékot nyújtó mese.tv kínálatában biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálhatja a számára kedves műsort, az pedig igazán jó, hogy a filmek elindítását bármikor kezdeményezhetjük, így amikor éppen ráérnünk, akkor rögtön meg tudunk nézni egy mesefilmet. Mesésen hangzik, ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: Gryllus Vilmos Kaláka MinDig TV Applikáció Mese.tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr968359114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása