HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új év, új és visszatérő szereplők a Barátok közt sorozatban.

2016.02.01. 16:19 MinDigTV


A 2016-os év mindjárt egy nagy visszatéréssel kezdődik a Barátok közt sorozatban. Újra képernyőn Bartha Zsolt az imádott-gyűlölt rossz fiú (mert biztos vagyok abban, hogy legalább annyian kedvelik, mint ahányan nem szeretik a Rékasi Károly által megformált karaktert). A mindig valamilyen sötét ügyben sántikáló Bartha éppen börtönbüntetését tölti, így az új helyszín új karakterek (és színészek) feltűnésére is lehetőséget ad.

rekasi.jpg
Ilyen például Bartha cellatársa, Salamon Sas Zsolt -Sas úr-, akit Kerekes József alakít a sorozatban. Sas úr egy sokat beszélő, de általában a rövidebbet húzó vesztes jellegzetes karakterét emeli be a Barátok köztbe.

Egy másik új karakter a sorozatban a börtönpszichológus, Dr. Mórocz Emília (Sztarek Andrea megformálásában láthatjuk, aki korábban egy kisebb szerepben már feltűnt a Barátok köztben). Dr. Mórocz kemény és karakán asszony, akire hatással lesz Bartha erős kisugárzása és ebből nyilvánvalóan különböző bonyodalmak fognak születni. A doktornő lánya is új szereplő a sorozatban. A talpraesett fiatal lány -Kővári Natasa lesz a sorozatbeli neve és Mezei Léda alakítja- korosztálya emblematikus problémáival találja szemben magát, erre keress megoldásokat.

A régi szereplők közül idén visszatér a sorozatba Ábrahám Edit (Berényi Claudia szerepében) és Som-Balogh Edina (Kinga szerepében).

Új fordulatok, izgalmas helyzetek - idén is érdemes követni a Barátok közt történetét!

Szólj hozzá!

Címkék: Barátok közt RTL Klub Rékasi Károly Ábrahám Edit Sztarek Andrea

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr578345702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása