HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újra szól A Dal

2016.01.26. 15:30 MinDigTV


A szombati első elődöntővel kezdetét vette "A Dal" című műsor idei évada a Duna TV-n (és a Duna World-ön). Az új adáshoz új zsűritagokat választottak -Zséda, Pierro, Freinreisz Károly és Both Miklós-, és egybehangzó vélemények szerint a személycserék sikeresek lettek, jót tett a műsornak a változás. Köszönhetően annak, hogy a műsor győztese indulhat majd magyar színekben az Eurovíziós Dalfesztiválon, igen sok ismert, valamint az elmúlt időszakban feltűnt tehetséges énekes és együttes jelentkezett a műsorba.

a_dal.jpg
Igen erősre sikeredett az első elődöntő. Vannak, akik már azt is megjósolták, hogy meg is van a végső győztese az idei válogatónak, ugyanis Fehérvári Gábor Alfréd  "Freddie" Pioneer című számát és előadását olyan kimagaslónak látták, melyet nem fog tudni senki felülmúlni. Szintén jó értékelést kapott a vietnami származású énekes, Benji dala és előadói teljesítménye, mellyel jelezte igényét a végső győzelemre. Az első elődöntő továbbjutói között volt még a Mushu és az Egy másik zenekar, Tolvai Reni és a By The Way fiúcsapat.

Szólj hozzá!

Címkék: Zséda A Dal Both Miklós Pierro Freinreisz Károly

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr238317898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása