HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ablak a nagyvilágra

2016.01.15. 08:09 MinDigTV


A MinDig TV teljes vertikumának felhasználói -nézői- már több mint egy hete ingyenesen nézhetik a Discovery Channel műsorát, és ez a pompás lehetőség még egészen 2016. január 25-ig elérhető lesz a szolgáltatónál.

Nem véletlen az ilyen jellegű, szórakoztatva ismereteket terjesztő adók töretlen népszerűsége, mert olyan tájakat, olyan élethelyzeteket mutatnak be, ahová a "hétköznapi halandók" nem juthatnak el (nem is baj, sokkal kényelmesebb és megnyugtatóbb a szeretett fotelünkből átélni ezeket az izgalmas helyzeteket).

2016. január 17.-én például Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke lehet "vendég a nappalinkban", az este 20 órakor kezdődő Bear Grylls: Sztárok a vadonban című sorozatban sztárvendégeként. Ebben a sorozatban az USA illetve a világ más helyein töltenek el kétnapos túlélő túrát a sztárvendégek az ismert műsorvezetővel.

obama_1.jpg
Edward Michael Grylls, művésznevén „Bear” Grylls január hónapban egy másik műsorával is visszatér a Discovery Channelre, mégpedig a Bear Grylls: A sziget második évadával. Ebben a sorozatban egy-egy tizennégy főből álló férfi illetve női csapatot hagynak csendes-óceáni lakatlan szigeteken, ahol a "játékosoknak" a saját túlélő ösztöneik felélesztésével kell életben maradniuk. A látszólag paradicsomi körülmények között komoly kihívást jelent a ma emberének helyt állni, mindenféle segítőeszközök nélkül.

E két példa persze csak egy vékony szelet mindabból, amit a népszerű csatorna műsorára tűz az év első hónapjában. Fedezze fel Ön is a Discovery Channel műsorát, fedezze fel Ön is a világot!

Szólj hozzá!

Címkék: kódolatlan Barack Obama Discovery Channel MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr758268786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása