HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ezt nézzük szilveszterkor!

2015.12.27. 11:22 MinDigTV


A magyar televíziózás hőskorában - az 1960-as évektől egészen az 1990-es évikig bezárólag - kihagyhatatlan program volt a szilveszter esti adás megtekintése, melynek csúcspontjai Hofi Géza műsorai voltak. Ilyenkor az egész család - kortól függetlenül - együtt nézet és élvezte a színvonalas műsorokat, és érezhető volt, hogy a szereplők is igyekeznek a legjobb formájukat mutatni.

Biztos vagyok abban, hogy napjainkban is sok embernek nyújtanak szilveszter esti szórakozást a tévé műsorok. Aki nosztalgiázni szeretne, az megteheti ezt a most kódolatlan M3 csatorna műsorával, melyen december 31-én este jellemzően az 1990-es évekből való vicces jeleneteket láthatnak újra. Például Kern András 1999-es Bálvány című műsorát 21 óra 5 perces kezdéssel, melyet a Kabarészínház előadása és a szilveszteri Bakiparádé követ.

image001_2.jpg
Az RTL Klubbon előbb a zseniális Muppet show mozifilm változatát élvezhetik - 18 óra 40 perctől -, majd az Apácashow című vígjáték 2. része kerül vetítésre (20 óra 30 perctől).

A TV2 a szilveszteri esti műsorát az adó legerősebb adásainak különkiadásaiból állítja össze, így lesz Frizbi Show (20 óra 15 perctől), Kasza! Szilveszter (21 óra 15 perces kezdéssel), majd pedig az est fénypontjaként Sztárban sztár parádé 22 óra 30-tól.

A Duna TV-n 20 óra 55-től Fábry Sándor szórakoztatja a nézőket, majd egy szilveszteri gálaműsor közvetítése indul -22 óra 30-kor- melynek helyszíne a szolnoki Szigligeti Színház.

Az M4 műsorában a 2015-ös év magyar sportsikereit élhetik át újra (az adás 20 órakor kezdődik), és biztos vagyok abban, hogy ugyanannyira megható lesz újra látni a nagyszerű sportemberek teljesítményét, mint év közben korábban.

Boldog új évet kívánunk 2016-os esztendőre, és ígérjük nagyon izgalmas lesz 2016-os év is a MinDig TV-vel!

Szólj hozzá!

Címkék: szilveszter Duna TV TV2 RTL Klub MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr128200606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása