HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mozizzunk a Paramount Channellel

2015.12.11. 12:14 MinDigTV


A Paramount Channel a filmrajongók igazi barátja, ahol egész nap színvonalas filmeket nézhetnek, ráadásul most a MinDig TV platform nézői felhasználói kódolatlanul érhetik el a bőséges és színvonalas kínálatot. A december 14-i héten is számos nagyszerű alkotást tűz a műsorára az adó, melyek közül most három filmet ajánlunk kiemelten a figyelmükbe.

beemovie_still_bee001.jpg
Az egyik a Mézengúz című rajzfilm –december 16-án, este 19 óra 55 perces kezdéssel, de december 17-én és 19-én is látható-, amely igazi családi szórakozást ígér. A látványos animációs film a szép képi világ mellett mélyebb tartalommal is bír, megtekintése a felhőtlen kikapcsolódáson túl a történet továbbgondolására is ösztönöz. Szülőknek feltétlenül ajánljuk (közös programként a gyermekekkel együtt megnézve), de azok a „nagyra nőtt” gyermekek is jól fognak szórakozni rajta, akik még az utódvállalás előtt állnak.

elizabeth.jpg
Az Angol történelem szinte kifogyhatatlanul kínálja a nagyszerűbbnél-nagyszerűbb drámákat, amelyek feldolgozására számtalan színpadi mű és film vállalkozott. A december 18-án, péntek este 21 óra 40 perckor kezdődő Elizabeth - Cate Blanchett főszerepléséve l- azt az időszakot mutatja be, amikor VIII. Henrik törvénytelen gyermeke, Erzsébet (Elizabeth) ült a trónra. A körülmények egyáltalán nem ideálisak, a nyugodt kormányzásról nem is álmodhat az új királynő. A nagyszerű filmdráma ezt az igen érdekes időszakot mutatja be nagyszerű előadásban.
 
visszaajovobe.jpg
Kihagyhatatlan lehetőséget nyújt a december 20-i, vasárnap délutáni műsor a Paramount Channel nézői számára, ugyanis ezen a napon a kultikus Vissza a jövőben sorozat mind a három részét megnézhetik! A 13 óra 15 perckor kezdődő „filmmaraton” során egymás után következnek a részek, így csak arra kell ügyelnünk, hogy kellő mennyiségű ételt és italt készítsünk be magunknak, hogy ne kelljen egyetlen percet sem elmulasztanunk a filmekből.

Ha nem szeretnének lemaradni a kedvenc filmjük kezdéséről, akkor érdemes a MinDig TV App műsorújságjában egy emlékeztetőt beállítaniuk.

Szólj hozzá!

Címkék: Elizabeth Paramount Channel Vissza a jövőben Mézengúz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr968155946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása