HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A kód neve: STORY4 kódolatlanul

2015.12.08. 18:56 MinDigTV


A színvonalas sorozatok nézőinek kedvenc csatornáján, a STORY4-en, 2015. december 7. és 21. között kódolatlanul nézhetik kedvenc műsoraikat a MinDig TV platform nézői, és a MinDig TV Applikáció felhasználói is élőben követhetik. A sok nagyszerű szériából most kettőt ajánlunk kiemelten is a figyelmükbe: a Providence és a Kisvárosi gyilkosságok sorozatokat, és nem is titkoljuk, a cselekmény festői helyszíne nagyban befolyásolta választásunkat. A hétfőnként 22 órai, hétvégente pedig kora délután kezdéssel megtekinthető Kisváros gyilkosságok a vidéki Anglia igen romantikus környezetébe enged bepillantást. Ugyanakkor az első pillantásra irigylésre méltó környezetben és hatalmas házakban lakók élete sem csak teázásból áll. A gazdaságok és a pompás házak fenntartása is komoly összeget igényelne, amelyet egyre nehezebb előteremteni. A napi gondok nyomában pedig ott jár a bűn és a gonoszság. A nyomozóknak minden esetben nagyon csavaros ügyeknek kell a végére járni, és a munkát egyáltalán nem teszi könnyűvé, hogy a kis közösségben, szinte mindenkit személyesen ismernek… De nem is szaporítjuk tovább a szót, inkább győződjön meg mindenki maga arról, hogy milyen jó kis sorozatról van szó.     

ksivarosi_providence.jpg
Szintén a kisváros élet szépségét és nehézségeit mutatja meg a Providence sorozat, melynek főszereplője –Sydney Hansen– sikeres plasztikai sebészi életét hátrahagyva költözik vissza Beverly Hills-ből a „családi fészekbe” (a sorozat nevét adó kisvárosba, Providence-be), amikor testvére esküvőjén az édesanyjuk váratlanul elhalálozik. A család közössége végre megadja Sydney-nek azt, ami a sikeres életéből nagyon hiányzott. A Providence részein lehet nevetni és olykor sírni is, mert a nagyon is emberi esetek megérintik a nézőket is. A Providence epizódjai hétvégenként –szombat és vasárnap- kora délután tekinthetik meg, és ilyenkor mindig több részt is lead a STORY4 egymás után! A pontos időpontokat megnézhetjük a MinDig TV App műsorújságjában, ahol még emlékeztetőt is beállíthatunk. A jó hír itt persze nem áll meg, hamarosan újabb meglepetésekről tudósítunk. 

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Kódolatlan Kisvárosi gyilkosságok STORY4 Providence

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr298149614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása