HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Már nézem a VIASAT3 műsorát…

2015.11.17. 16:49 MinDigTV


Kár tagadni, hogy vannak olyan csatornák és műsorok melyeket nap mint nap,  akár újra és újra élvezettel megnézünk. A bőség zavara miatt lehet, hogy egy kicsit össze-vissza fogok írni – egyszer arról, hogy mit láttam, máskor arról, hogy mit nézek minden nap – de higgyétek el, aki követ, azzal együtt mosolygunk.

Szóval szinte merényletként élem meg, amikor elfoglaltságom miatt nem láthatom a VIASAT3 csatornán sugárzott kedvenc sorozatomat – talán kitaláljátok a címét –, a Két pasi - meg egy kicsit. Az újszülötteknek írom le, hogy Charlie, a megrögzött agglegény hatalmas házban él a  tengerparton, egy visszautasíthatatlanul szép és csajozásra alkalmas Jaguárral a garázsban, mondhatni nagyon lazán, vagy igazából irigylésre méltó (?) léha módon. Nem várt változást életmódjában Alen, a bátyja válása miatt kell átélnie, aki jobb híján fiával odaköltözik hozzá. Ügyes-bajos dolgaik körül sok-sok nő üggyel és pikírt házvezetőnővel fűszerezve szövődnek az epizódok sok-sok mulatsággal egybekötve. Az a szerencse, hogy az epizódok olyankor kerülnek műsorra, amikor éppen a legszebb állapota kezdődik az esti relaxnak, és mi meg eközben keressük a sörös dobozt a hűtő polcain. Persze, hogy az alkoholmentest, hiszen mi mást lehetne.

image001.jpg
Talán nem bántok meg vele senkit, ha egy már elmúlt, hét eleji filmről is írok, amit szintén a VIASAT3-mon láttam, és amely azt bizonyítja, hogy itt bizony nem kell hiányt szenvednünk a jó filmekből… Történetesen A skorpiókirályt néztem meg az első kódolatlan napon, amelynek forgatókönyve 5000 évvel ezelőttre visz vissza minket, a sokat emlegetett Gomora hírhedt városába, ahol természetesen egy gonosz uralkodó mindenkit ki akar irtani, aki a sivatagban él. Innentől úgy zajlik a cselekmény, ahogy én is megírtam volna: összefognak, és minden a hagyományos mese eszközeivel folytatódik: végy egy varázslót, egy profi gyilkost, kalandos cselekményt, melyben kiderül, hogy a varázsló bár varázsló, de egyben egy gyönyörű nő is, akit elrabolnak, kiszabadítanak, majd segít összefogni a nomád törzsek csapatának minden erejét, hogy Gomorában legyőzzék a csúnya uralkodót. Mese a javából, mindenkinek bátran ajánlom, korhatár nélkül - na jó, hivatalosan 12 év felett nézhető!

No persze aki időben és rendszeresen olvassa blogos szösszeneteinket, annak bátran merem ajánlani 18-án szerda este a A Bourne-ultimátum híres, klasszikus moziját, ami tulajdonképpen az ismert regény kémfilm sorozatának új fejezete. A 2007-es gyártású film minden olyan adottsággal rendelkezik, amit a kém sztorira éhes nézők szeretnek: az emlékeit elvesztő főhős megpróbálja megkeresni múltját, miközben aki él és mozog egyenruhát hord, vagy titkosrendőr, elszántan üldözi Moszkván, Párizson, Londonon, New York cityn át. De sok jó film lesz még, én a MinDig TV Applikáció műsorújságját szoktam használni, hiszen ott emlékeztetőt is be tudunk állítani minden műsorhoz, amiről nem akarunk lemaradni.
 
image002_1.jpg
És ha maradt időtök, no meg kedvetek is, akkor ki ne hagyjátok a Star Wars sorozat kedvelt epizódjait, hiszen van közöttünk olyan, aki 10 éve látta először (vagy még régebben) lehet, hogy el is felejtette már (főleg, ha legutóbb valami miatt lemaradt róla). Tehát érdemes újra a képernyő elé ülni, megértve az örök igazságot, hogy felmelegítve nem csak a töltött káposzta jó. Majd elfelejtettem, hogy egészen november 30-ig kódolatlan hetek a VIASAT3 csatornán, melyek korlátlanul elérhetők a MinDig TV nézők és a MinDig TV Applikációt használók számára. Már írtunk beharangozót a premierekről, és a 800.000 háztartás számára ingyenesen elérhető, nézhető és élvezhető teljes Star Wars széria és az Észbontók saját gyártású műsoráról. Biztosan túl vagytok már a vadonatúj magyar sorozat első pár epizódján a Chili vagy Mango komédia műsorán, amely arra az örök kérdésre keresi a választ női és férfi szemszögből –, hogy miért is olyan „hülye” a másik fél.

Ennyit a műsorokról, nézze mindenki a VIASAT3 műsorát, és ha fotózni is szerettek, örökítsétek meg ezt egy kreatív fényképen keresztül, és nevezzetek, mert elég jó díjakért szállhattok versenybe

Szólj hozzá!

Címkék: kódolatlan MinDig TV Chili vagy Mango VIASAT3

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr428086720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása