HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A magyar előadóművészek csatornája

2015.10.20. 19:12 MinDigTV


Akik a zenecsatornák hangján nőttek fel, azok sokáig hiányolták, hogy nincs olyan szórakoztató magyar tévécsatorna, amely a hazai előadóművészeknek és a magyar zenei irányzatok képviselőinek megjelenést biztosítaná. Ezt a hiányzó űrt tölti be a magyar zenetévé, melyen 100% zenét, és 90%-ban népszerű magyar zenét láthatunk és hallgathatunk. A csatorna kínálatában megjelennek az elmúlt évtizedek és napjaink magyar pop, rock slágerei,  és természetesen a magyar örökzöldek is elhangzanak. Ezzel a felsorolással koránt sincs vége a zenei kínálatnak, mivel az élő koncerteken, a sikeres kívánságműsorokon túl kedvelt zenés beszélgetések, magyar nóta, operett, musical, és mulatós zene is megtalálható a Sláger TV műsorán. Szinte minden stílusú és korú érdeklődő számára rejteget kellemes meglepetéseket a műsorstruktúra: erre a saját gyártású műsorok és a közel 1000 órás magyar zenei archívum a biztosíték.

m1.jpgAz exkluzív klipek, koncertek, és show műsorok mellett rendszeresen megszólal Bangó Margit műsora a „Halk zene szól az éjszakában” című zenés, beszélgetős varieté, ami igazi csemege zenekedvelőknek.

m2.pngCsütörtökön és vasárnap az információra éhezőknek jelentkezik a Sláger Híradó olyan információs műsor, ami a csatornához kötődő zenészekhez eseményeivel, aktualitásokkal és koncertjeikkel foglalkozik.

m3.pngDalszerzők és szövegírók is bemutatásra kerülnek, hiszen ők sokszor méltánytalanul nem jutnak nyilvánossághoz, de a „Nektek írtam a dalt” című műsor a csatornán lehetőséget nyújt hogy a nézők a dalok  mögé lássanak, és a dolgok keletkezésének, alkotóiknak kulisszatitkait megismerhessék. Izgatottan várjuk, a magyar zenei élet nagyjai közül kiket láthatunk legközelebb.

m4.pngA szórakoztató zene és a mulatós műfaj kedvelői sem maradnak buli nélkül: a Sláger TV Party showműsorban együtt mulathatnak a műfaj sztárjaival és újonnan felfedezett tehetségeivel.

m5.jpgA szerkesztőktől érkezett információk alapján hetente sok száz levél érkezik a postafiókba, melyben leírt kívánságokat a Zeneposta kívánságműsora hét minden napján teljesíti.

És ez még közel sem minden: slágerlista, klipműsorok és koncertek (most vasárnap például a legendás Karthago fellépése) és még sok más várja a szemeket és a füleket a képernyők elé.Biztos, hogy nem szeretjük az összes zenei stílust, ami jelentkezik nap, mint nap, de a Sláger TV műsorán mindenki megtalálja ami neki tetszik. Aki nem hiszi járjon utána! Megsúgjuk, ezt bárki megteheti, hiszen a csatorna most kódolatlan a MinDig TV-n és élőben elérhető a MinDig TV Applikációban.

Szólj hozzá!

Címkék: slágerlista kódolatlan MinDig TV Sláger TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr378007347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása