HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A játékban nem ismerek tréfát!

2015.09.11. 15:30 MinDigTV


A fenti veretes mondat alapja rangos játékkedvelő írónk, Karinthy Frigyes szájából hangzott el először (állítólag)  - így: Humorban nem ismerek tréfát! Ilyen hírességek mondásához érdemes csatlakozni, én is ezt teszem, és ezért is üdvözölhetjük örömmel a játékos, vetélkedős, kedvenc  humoros műsoraink  2015 őszi folytatását különböző csatornákon.  

Nem is tudom melyikkel kezdjük… Talán a TV2 népszerű game showjával,  az 50 milliós játszmával (korábban talán 40 milliós volt, de most nagyobb a tét!) , melyet, eddiginél nagyobb nyereményével, újra végigizgulhatunk a képernyő előtt. A műsor új házigazdájának és játékmesterének biztosan sokan nagyon örülünk: ismét a kamerák előtt Liptai Claudia! Az 50 milliós játszma – Hamarosan a TV2-n!

20130124-liptai-claudia2.jpgLiptai Claudia nem ismer tréfát. Vagy mégis?

A kocka el van vetve! Na ezt a híres mondást nem Frigyes barátunk mondta, (latinul: Alea iacta est ), hanem az ókori források szerint Julius Caesar -  kb. 2000 évvel ezelőtt -  amikor seregével átlépte a Rubicont, mármint a Rubicon folyót. A Kocka nemzetközileg népszerű produkció, mely már 10 országban, a legkedveltebb generációs szórakoztató műsorok közé került. Ördög Nóra játékmester vezényletével jelentkezik, nem kevesebb, mint 10 milliós fődíjjal. Izgalmas, és egyben látványos, a több televíziós szakmai díjat elnyert játékos műsorban a lelki erő, és az ügyesség is segíthet a próbatételek leküzdésére. A műsorra jelentkezni most is lehet.

20140220ordog-nora2.jpgÖrdög Nórát leginkább tehetségkutató háziasszonyaként ismerjük. Kíváncsian várjuk, hogyan áll majd neki az új feladat.

És akkor még egy hír a TV2 frontjáról. Lakva ismerszik meg az ember, tartja a mondás, és ez különösen igaz, az Összezárva Friderikusszal 2. évadára, ahol izgalmas vendégekkel bútorozik össze Friderikusz Sándor. Ez a évad is szeptemberben indul, 27-én a TV2-n.

Ha kicsit visszakanyarodunk a játékokhoz, említsük még meg az 1 perc és nyersz című szórakoztató vetélkedőt, ami néha rendhagyó adással jelentkezik. Izgalmas és jópofa játékról van szó, ahol a versenyzők életébe is kapunk egy kis betekintést, Sebestyén Balázs pedig tudja, hogy hogyan kell fokozni az izgalmakat. Az egy perc alatt megoldandó feladatokat mindenki gyakorolhatja otthon, elég bespájzolni néhány irodaszert, lufikat, hullahopp karikát vagy épp ping-pong labdát, és indulhat is a játék! A műsor minden hétköznap este 18:55-kor látható az RTL Klubon.

1perc.jpgJókedvből sem szenved hiányt, aki az egy perc és nyersz adásait nézi.

És akkor még néhány említésre méltó műsor a Dunáról – tudja a csatorna műsorát a MinDig TV Applikációval is élőben nézheti. Szeptember 4-e óta már látható péntekenként 20:30-tól a Duna televízión az MTVA és a Hagyományok Háza közös népzenei és néptáncos tehetségkutató műsora: A FÖLSZÁLLOTT A PÁVA – 2015 a gyermekeké! Összesen 48 produkcióval találkozhatunk majd élő adásokban.  A tehetségkutató műsor 3. évadában is több ezer ifjú tehetség áll majd a szakmai zsűri elé. De visszatért Jakupcsek Gabriella női beszélgetős műsora is a képernyőre, a Ridikül már a 121. résszel folytatódik, benne sok-sok vélemény és tapasztalat, hétköznapi témákról, szomorú és vidám pillanatokról. Mi érdekli a hölgyeket, és mi érdekli az urakat…  Igazából minden igénynek szól ez a különös című műsor, hétköznaponként délután 17 órától. És hogy a végére is tartogassunk egy játékos vetélkedőt, a Maradj Talpon, is újraindult, a házigazda személye változatlan, így most már nemcsak az M4 Sporton, de a Dunán is találkozhatunk Gundel Takács Gáborral.

maradjtalpon.jpgA vetélkedő  már túl van a 350. adáson.

Ha mindez nem lenne elég, böngéssze a műsorújságot (például az ingyenes MinDig TV Applikációval, aminek segítségével emlékeztetőt is be tud állítani!), és tévézzen kedvére ősszel is.

Szólj hozzá!

Címkék: játék vetélkedő TV2 RTL Klub Maradj Talpon

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr507778346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása