HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Jól kezdődik a szeptember: Kódolatlan hetek az AXN csatornán!

2015.09.01. 09:27 MinDigTV


Remélem még nem szivárgott ki és mitőlünk tudjátok meg az ősz egyik nagy meglepetését, két hétig korlátlanul elérhető az AXN csatorna a MinDig TV-n, és a MinDig TV Applikációban is élőben látható.

A szeptember 1-14. közötti időszak alatt így olyan premier sorozatokat láthatnak közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint a Hannibal harmadik évada, az NCIS New Orleans első évada, vagy a Hidegsebész második évada. Az AXN csatorna élő műsora a közel egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti két hétben.

body.jpgA HIDEGSEBÉSZ (BODY OF PROOF)
Amerikai dráma sorozat, 2011
Fsz.: Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend, Windell Middlebrooks
Műsoron: hétköznap esténként 20:00-tól

Így a MinDig TV nézői az elsők között láthatják például a Hannibal sorozat harmadik évadának, az NCIS New Orleans első évadának, a Hidegsebész (Body of Proof) második évadának, vagy a Hawaii Five-O harmadik évadának bevezető részeit. A sorozatpremierek mellett hollywoodi sikerfilmek is szerepelnek az AXN őszi műsorán. Szeptember 6-án az Oprah Winfrey és Danny Glover főszereplésével készült Rabszolgalelkek című filmet vetíti a csatorna, szeptember 11-én pedig Jennifer Anistont láthatják a nézők a Kisiklottak című drámában.

draild.jpgKISIKLOTTAK
(Derailed, amerikai thriller, 2005)
Fsz.: Clive Owen, Jennifer Aniston, Melissa George, Vincent Cassel
Műsoron: 2015. szeptember 11-én 21:00-tól

Az AXN csatorna a C jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Az AXN csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz szeptember 1. és 14. között. A közel egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Szólj hozzá!

Címkék: kódolatlan AXN MinDig TV MinDig TV Applikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr717750232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása