HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MARS - Az utolsó napok

2015.03.09. 08:51 MinDigTV


Hétfő 21:35 | TV2

Az első emberi legénységgel kivitelezett Mars-misszió utolsó napján Vincent Campbell a Tantalus bázis egyik asztronautája fantasztikus felfedezést tesz: olyan fosszíliákat talál, amelyek egyértelműen a bakteriális életre utalnak. Vincent nem akar osztozni a dicsőségen a legénység többi tagjával, így a parancs ellenére egyedül indul küldetésre, hogy további bizonyítékokat találjon.

mars.jpg

Mintagyűjtés közben azonban a porózus talaj beszakad alatta, és egy mély barlangba zuhan. Kollégái összetörve, épphogy életben találnak rá, majd nem sokkal később egy másik társuknak is nyoma vész. A csapat lassan rájön, hogy a halottnak hitt életforma talán mégis életben van, és ha nem érik el időben az űrhajót, talán mindannyiukkal végez...

Szereplők: Liev Schreiber, Elias Koteas, Romola Garai, Olivia Williams, Tom Cullen

Korhatár: 16


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sci-fi akciófilm TV2 MARS - Az utolsó napok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr237253035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása