HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A stadion őrültjei

2015.03.03. 09:19 MinDigTV


Március 3. 21:15 - Duna –  március 3., kedd, 21:15

Claude Zidi 1972-es filmjének címe nem túlzás. A film főszereplői, a 4 Charlot (Les Charlots) valóban kedves „őrültek”. Az 1966-ban alakult zenész – komikus együttest – kis csúsztatással - a francia Irigy Hónaljmirigy-csapatának is tekinthetnénk.

Magyar nevükkel ellentétben nem négy, hanem öt állandó tagja volt: Gérard Rinaldi, Gérard Filippelli, Jean Sarrus, Luis Rego és Jean-Guy Fechner. A hetvenes években zenés paródiafilmjeik elsöprő sikere valóságos sztárokká emelte őket, hazánkba is több filmjük eljutott, ld. A négy muskétás, avagy a lepel lehull, A nagy kóceráj, A stadion őrültjei stb.

A Duna Televízió nézői most ez utóbbi filmet tekinthetik meg, amelyben az „Újoncok” együttes véletlenül egy stadionba keveredik és kénytelenek sportolásra adni a fejüket. Több versenyszámban is indulnak és rengeteg mulatságos bonyodalomba keverednek. A filmet a humorérzékkel szintén bőségesen megáldott Claude Zidi rendezte.

A stadion őrültjei – Duna –  március 3., kedd, 21:15

rendező: Claude Zidi
forgatókönyvíró: Claude Zidi, Jacques Fansten
operatőr: Paul Bonis
zene: Les Charlots
producer: Christian Fechner
vágó: Monique Isnardon

szereplők:
Jean-Guy Fechner (Jean-Guy)
Gérard Filipelli (Phil)
Gérard Rinaldi (Gérard)
Jean Sarrus (Jean)
Paul Préboist (Jules)
Martine Kelly (Délice)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Duna TV MinDig TV A stadion őrültjei

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr797236393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása