HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Dr. Lala

2015.03.02. 11:01 MinDigTV


Március 2-án, hétfőn este 21:10-től a Dunán!

"Én örülök annak, ha háromszáz-négyszáz gyereket meg tudok nevettetni egy szabadtéri előadáson vagy egy művelődési ház színpadán, de jobban örülök neki, ha egy gyereket meg tudok nevettetni a betegágyánál." (Balogh László, Lala bohóc)

dr. Lala

Balogh László, azaz Dr. Lala bohócdoktor, aki az elmúlt tizenkét évben közel százezer beteg arcára varázsolt mosolyt. Egy ország ismerte és szerette őt egy harminc évvel ezelőtti sikeres televíziós műsornak, a Cigánykeréknek köszönhetően, amelyet hátrahagyott a cirkusz kedvéért. Végül mindent újrakezdett, és a bohócdoktori pályán kötött ki.

Az egyszerre szórakoztató és megható kreatív dokumentumfilmben a szarkasztikus humorú Dr. Lalát, alapítványa fenntartásáért folytatott küzdelmét, hivatásán keresztül számos beteg gyermek, kis hétköznapi hős történetét ismerhetjük meg.

rendező: Halász Glória
forgatókönyvíró: Halász Glória
zeneszerző: Jávori Dávid
operatőr: Várnai Péter


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: dokumentumfilm bohócdoktor Duna TV Dr. Lala

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr67233153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása