HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A konyha ördöge

2015.02.27. 10:31 MinDigTV


21:30, PÉNTEK (február 27.), TV2

Február 27-től, péntek esténként jelentkezik Bereznay Tamás séffel a TV2 új 13 részes gasztro-reality műsora, A konyha ördöge. A nemzetközi hírű televíziós formátumban Tamás feladata nem más, mint hogy küszködő, vagy csak látszólag jól működő éttermeken segítsen, akár a csődtől mentse meg őket minden konfliktust és kényelmetlen szituációt vállalva!

konyha_ordoge_1.jpg

A Gordon Ramsay nevével fémjelzett nemzetközi formátum, a Kitchen Nightmares magyar adaptációja, A konyha ördöge hétről-hétre mutatja be, hogy miként lehet megváltoztatni egy étterem és a benne dolgozók jövőjét. Bereznay Tamás és csapata mindössze négy nap alatt tesz rendet, változik az étlap, maga az étterem berendezése és persze a dolgozók szemléletén, munkamódszerein is van csiszolnivaló, amely nem kevés konfliktust eredményez, drámai helyzetekben nem lesz hiány. Bereznay Tamásnak azonban egy célja van: akár több tíz éves berögződéseken változtatva segíteni szeretne az adott héten bemutatott étteremnek.

műsorvezető: Bereznay Tamás


Szólj hozzá!

Címkék: TV2 gasztro-reality Bereznay Tamás A konyha ördöge

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr987224617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása