HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Dal 2015 – Jön az első középdöntő!

2015.02.11. 11:49 MinDigTV


Február 14. 20:25 - M1

Lezárultak az elődöntők, így most szombaton már az első középdöntőjével jelentkezik A Dal 2015. A héten is nagyon színesnek ígérkezik a műsor, hiszen olyan nagyszerű előadók dalait hallgathatjuk újra, mint Antal Timi, Csemer Boglárka „Boggie”, a Karmapolis, Mujahid Zoltán, a New Level Empire, a Pankastic!, a Spoon, Szabó Ádám, és Tóth Vera. Jövő szombaton pedig, a második középdöntőn, Dallos Bogi, Éliás Gyula Jr. ft. Fourtissimo, Gájer Bálint, Ív, Oláh Gergő, az Other Planet, a PASSED, Szűcs Gabi és Wolf Kati lépnek majd fel.

A Dal

Külön izgalmakat tartogat a nézők és a zsűri számára is, hogy a 18 középdöntőbe jutott indulónak lehetősége van az elődöntőben már megismert dalukat újrahangszerelni. A legtöbb produkció élt is ezzel a lehetőséggel, így könnyen lehet, hogy egy-egy előadó dalára szinte rá sem fogunk ismerni most szombaton.

Mindkét középdöntőben kilenc előadó vesz részt. A zsűri szavazatai alapján a február 14-i fordulóból hárman jutnak tovább a döntőbe, a negyedik fellépő, aki a fináléba kerül, a nézők szavazatai alapján folytathatja a versenyt. A döntő február 28-án lesz, ahol kiderül, hogy ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Wolf Kati Antal Timi A Dal Csemer Boglárka „Boggie" Dallos Bogi Éliás Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr977161087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása