HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hal a tortán

2014.12.02. 10:53 MinDigTV


20:15, KEDD (december 2.), TV2

A film ismertetése: A "Hal a tortán" című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a "tökéletes házigazda" és a "legjobb sztárszakács" címet. A "Hal a tortán" bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét.

Hal a tortán

A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd, aki ezúttal sem rejti véka alá a véleményét.

szakértő: Sági Szilárd


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 Hal a tortán MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr896951183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása