HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Zsaruk - Gyerekjáték

2014.09.22. 08:55 MinDigTV


Hétfő 20:15 | TV2

Megfigyelés, beépülés, kihallgatás, akció, üldözés, tűzpárbaj – a zsaruk a nap 24 órájában készen állnak rá, hogy elkapják, és rács mögé dugják akár a legkeményebb nehézfiúkat is. A Bűnügyi Csoport civil ruhás nyomozói folyamatosan éles bevetésen bizonyítják, hogy nincs felderíthetetlen ügy, nincs tökéletes bűntény! Zsaruk – szolgálnak és védenek: minden hétköznap este a TV2-n!

Zsaruk

Róbert és Nóra egy éve viharos körülmények között elváltak, hároméves fiukat, Bencét az anya neveli. Az egyik hétvégi láthatás után Róbert nem viszi haza időben a gyereket, hanem azt állítja, hogy Bencét a játszótérről valaki elvitte. Nóra először nem hisz a férjének, de aztán kiderül, hogy a kisfiú valóban eltűnt. A nyomozók nehéz helyzetben vannak: a férjet ugyanis, aki adóellenőrként dolgozik, nemrégiben komolyan megfenyegették...



tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 MinDig TV Zsaruk

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr986718615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása