HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ünnepel a TV2 csapata

2014.09.09. 11:47 MinDigTV


Több mint 2700 adás, közel 31 ezer beszélgetés, egy kisvárosnyi vendég: 10 éves a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. A stáb a születésnap alkalmából rendhagyó, ünnepi adással készült.

mokka

2004 szeptemberében indult el a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. Az azóta eltelt 10 évben a műsor az ország egyik kedvenc reggeli műsora lett.

Az elmúlt évtizedben több mint húszezer vendég fordult meg az élő adásokban, ez körülbelül annyi, mint Várpalota teljes lakossága. A műsor jelentkezett már az ország valamennyi megyéjéből, egy hetes kitelepülések, vagy élő bejelentkezések formájában. A műsorvezetői székben az évek során olyan ismert emberek fordultak meg mint Árpa Attila, Azurák Csaba, Csiszár Jenő, Csisztu Zsuzsa, Havas Henrik, Jakupcsek Gabriella, Papp Gergő, vagy éppen Tornóczki Anita. A mostani csapatot Demcsák Zsuzsa, Tatár Csilla, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Vujity Tvrtko alkotják.

Tíz év alatt számos politikus, közéleti szereplő és sztár vendégeskedett a műsorban, ahol olyan világsztárok is jártak mint az egykori Forma-1-es pilóta Mika Häkkinen, a labdarúgó edző Fabio Capello, vagy a világhírű írók, Stephen King és Salman Rushdie. A zenészek közül a Run DMC és a Fugees tagjai is adtak már interjút a reggeli műsorban.

Az ünnepi adás végén az egykori és mostani műsorvezetők pezsgővel és tortával köszöntötték a 10 éves Mokkát.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat magazin TV2 Mokka MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr36682921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása