HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Apám, a hős

2014.07.25. 12:50 MinDigTV


M1 – július 25. péntek, 21:35

Az amerikai – francia koprodukcióban készült könnyed filmvígjáték azt a pszichológusok által sokszor hangoztatott tételt igazolja, hogy bár nem könnyű a kamaszokkal, de ha kellő empátiával és humorérzékkel viszonyulunk hozzájuk, sikerül nagyobb viharok nélkül „megúszni”.

Gérard Depardieu

A tizennégy éves Nicole, aki nyiladozó nőiessége tudatában készen áll a nagy Ő fogadására, valóságos istencsapásként éli meg, hogy édesapjával egy kéthetes trópusi vakációra kell utaznia. E szörnyű érzés pusztán addig tart, míg meg nem pillantja az ellenállhatatlan Bent. Valóságos haditervet sző álmai férfijának elcsábítására, melynek lényege egy nem mindennapi történet, miszerint az idősebb férfi tulajdonképpen a szeretője, aki azért álcázta magát az édesapjának, mert nemzetközi kém lévén így akar feltűnés nélkül elvegyülni a tömegben.

A film történetéhez hozzátartozik, hogy Steve Miner amerikai rendező alkotása remake, az eredetit ugyanis három évvel korábban egy francia filmrendező Gérard Lauzier „követte el”. A Magyarországon Hanta-palinta címet viselő film főszereplőjét, a teenager lányával hadakozó apát, ott is Gérard Depardieu keltette életre, lányát pedig Marie Gillain, aki azóta szépséges és befutott színésznővé érett...

Apám, a hős – M1 – július 25. péntek, 21:35

rendező: Steve Miner
forgatókönyvíró: Francis Veber, Charlie Peters
zeneszerző: David Newman, Michael Muhlfriedel
operatőr: Daryn Okada
jelmeztervező: Vicki Sánchez
producer: Jean-Louis Livi, Jacques Bar
vágó: Marshall Harvey

szereplők:
Gérard Depardieu (Andre)
Katherine Heigl (Nicole)
Dalton James (Ben)
Lauren Hutton (Megan)
Faith Prince (Diana)
Stephen Tobolowsky (Mike)
Ann Hearn (Stella)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

1 komment

Címkék: vígjáték M1 Gérard Depardieu MinDig TV Apám a hős

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr786543547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamacskacska · http://www.soternyelviskola.hu/ 2014.07.25. 13:28:17

imádom ezt a filmet :) Sokszor láttam de mindig találok benne vmi újat :)
süti beállítások módosítása