HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Egyre népszerűbb a DVB-T Szlovákiában

2014.06.16. 09:44 MinDigTV


A DVB-T szolgáltatásoknak folyamatosan nő a népszerűsége az országban, már kb. a háztartások harmadában jelen vannak.

A Gfk kutatására hivatkozva a Digizone közétette, hogy a szlovák háztartások több, mint 30%-a igénybe vesz földi digitális szolgáltatásokat, a 15 és 79 éves korosztályt vizsgálva.

A legnagyobb számban a 20,000-50,000 és 50,000-100,000 főt számláló városokban élők használják ki a DVB-T előnyeit, itt a lakosság 39%-a és 38%-a így tévézik.

Több oka is lehet a DVB-T népszerűségének, ebből ez egyik pl. az M7 csoport tulajdonában lévő Skylink és a CS Link által bevezetett szolgáltatásik díjakban rejlik. Emellett az elérhető csatornák száma is folyamatosan nő, a Wau, RA3 és Slovak Sport 3 szintén bekerült a kínálatba, és a szlovák nézők teljesen ingyenesen elérhetik ezeket, három multiplex szolgálja ki a kódolatlan földi digitális csatornákat. A negyedik multiplexen az előfizetéses csatornák találhatók.

(sat.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális földi Szlovákia DVB-T

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr166304945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása