HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hacsi – A leghűségesebb barát

2014.04.20. 18:20 MinDigTV


Duna: április 21. hétfő, 18:35

Az ingázó Wilson professzor az egyik nap egy gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. A kutyus hazáig követi, és felesége vonakodása ellenére Wilson professzor befogadja Hacsit, a japán akita kutyust. A kutya és a gazdája között szoros, meghitt barátság alakul ki. Hacsi minden nap kikíséri gazdáját a vasútállomásra, majd este ugyanott várja. Így megy ez egészen addig, míg egyszer a gazdi nem érkezik meg…

Richard GereFotó: MTVA/Filmszerkesztőség


Gyönyörű szép történet a kutyahűségről, ember és állat barátságáról. A film alapjául egy igaz történet szolgált. Hacsikó Japánban, Tokió egyik városrészében élt, a professzort pedig dr. Ueno-nak hívták. A legenda szerint a kutya még évek múlva is hűségesen várta gazdáját az állomás épülete előtt, ahol ma emlékműve áll. A történet, vagy a legenda az 1920-as évekből való.

A film főszerepét a még mindig sármos, megnyerő és természetesen tehetséges Richard Gere játssza. Gere a 90-es évek elején a Micsoda nő című filmmel vált világhírűvé, megkapta a Golden Globe-ot, a People Magazin egy ízben őt választotta a világ legszexisebb férfijának. Hívő buddhista, Tibet függetlenségének egyik fő szószólója. A filmet Lasse Hallström rendezte.

Duna: április 21. hétfő, 18:35

rendező: Lasse Hallström
forgatókönyvíró: Stephen P. Lindsey
zeneszerző: Jan A.P. Kaczmarek
operatőr: Ron Fortunato
producer: Richard Gere, Bill Johnson, Vicki Shigekuni Wong
vágó: Kristina Boden

szereplők:
Richard Gere (Parker Wilson)
Jason Alexander (Carl)
Sarah Roemer (Andy Wilson)
Joan Allen (Cate Wilson)
Cary-Hiroyuki Tagawa (Ken)
Erick Avari (Jess)
Kevin DeCoste (Ronnie)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Hacsi MinDig TV Richard Gere

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr866056060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása