HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Dániel

2014.04.16. 20:35 MinDigTV


M3 április 17. csütörtök, 17:20

6. rész: Kutyakomédia

Józsi könnyű kis kalandjához lakást akar szerezmi, így azt mondja Dánielnek, hogy válófélben van. Dániel megsajnálja és odaadja lakáskulcsát, majd megpróbál albérletet szerezni. Míg barátjáról gondoskodik, menyasszonya megsértődik s a kitűzött esküvő elmarad. Mire Dániel visszaszerzi lakását, az addig hűségesen kísérő kutyát már nem tudja elzavarni.

Dániel - M3 április 17. csütörtök, 17:20

Dániel fotóriporter (Huszti Péter) amolyan jóember, aki mindenkinek elintéz mindent. A házban, ahol lakik, rossz a lift s az öregek (Gobbi Hilda és Páger Antal) őt kérik meg, hogy segítsen megcsináltatni. Dániel mindent lehetőséget megragad és minden tőle telhetőt megtesz az ügy érdekében, csupán egyetlen létra hiányzik a szereléshez. Végül annyi létrát kap a ház, hogy közlekedni sem tudnak tőle. A fotóriporter pechje, hogy közéleti tevékenysége és jótékonykodása közepette nem jut ideje kedvesére, Médire (Bordán Irén), aki ezért el akarja hagyni.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M3 Dániel MinDig TV Huszti Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr866044248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása