HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Változások a Dal 2014 döntőjében

2014.02.21. 15:34 MinDigTV


A Dal 2014 döntője szombaton 20.20-kor az M1 és a Duna World műsorán.

Továbbfejlesztett produkciók - Látványosabb és hangosabb show jön szombaton

A Dal 2014 rendezője, Koós György elárulta a Dal Online kérdésére, hogy frissebb, ropogósabb produkciókat láthat a néző a szombati döntőben. Ezen kívül a látványban is lesznek változások, sőt a fellépők, háttérénekesek, zenészek összképét is érintik majd a nem is annyira apró változások.

Király Viktor például nem csak grafikai változtatást kért, hanem a színpadi koncepción is változtatott a televíziósok segítségével. Például Viktor is beszáll a produkció elején a vokálozásba. A HoneyBeast ugyanakkor női háttérénekesekkel erősíti majd az előadást és a látványképet. Nyilván marad a fronton az énekes, Tarján Zsófi és a zeneszerző, gitáros Bencsik Kovács Zoltán. Viszont az új koncepció szerint vokállal erősítik majd a produkciót.

Szombaton a Dal 2014 nemzeti döntőben láthatjuk:
Király Viktort, Pál Dénest, Kállay-Saunders Andrást, A Honeybeastet, A Fool Moont, A Depressziót , Bogit és a New Level Empiret. A műsorban fellép még az akusztik szavazás győztese, a Muzikfabrik is.

A Dal 2014 döntője szombaton 20.20-kor az M1 és a Duna World műsorán.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: döntő Király Viktor Honeybeast A Dal Pál Dénes Kállay-Saunders András Muzikfabrik

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr825825740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása