HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Megvan a Top 8 - Döntött a zsűri és a nép!

2014.02.17. 10:58 MinDigTV


Teljessé vált A Dal döntőseinek listája

Kállay-Saunders András és a Fool Moon a zsűri pontozása alapján, Pál Dénes és a HoneyBeast pedig a közönség szavazataival jutott tovább a dalválasztó show második középdöntőjéből A Dal február 22-i döntőjébe.

Ezzel teljessé vált a döntősök listája. A most továbbjutók mellett az első középdöntő nyertesei, Király Viktor, Bogi, a New Level Empire és a Depresszió léphetnek harmadszor is színpadra a dalválasztó műsor fináléjában. A nyolc produkció közül február 22-én, szombaton választja majd ki közösen a zsűri és a közönség, ki képviselheti hazánkat Koppenhágában az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ezúttal nem szomorkodhat az sem, akinek már kiesett a kedvence, hiszen A Dal online akusztik szavazásban kedd éjfélig még tovább versenyez a 18 legnépszerűbb produkció. A műsorunk Facebook-oldalán indított játékban a versenydalok élőben rögzített akusztikus verzióira szavazhatnak a videókra adott lájkokkal a rajongók. A legtöbb szavazatot bezsebelő előadó 52 perces önálló koncertlehetőséget kap a Petőfi Rádió Akusztik sorozatában!

És ha ez sem lenne elég, még növeltük is a tétet, hiszen az a legtöbb lájkot gyűjtő versenyző, aki nem jutott be a tévéműsor döntőjébe, dalának akusztikus verzióját előadhatja a február 22-i fináléban is!

A Dal 2014 második középdöntőjében színpadra lépett az élő legenda, Fenyő Miklós is. És esetében az „élő legenda” egyáltalán nem túlzás, hiszen a Made in Hungária című dalt az életéről forgatott filmben őt alakító Szabó Kimmel Tamással közösen adta elő. További részletek a A Dal honlapján!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: döntő Dalfesztivál Eurovízió MinDig TV A Dal

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr315818124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása