HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Műsorvezető kerestetik

2013.11.26. 11:38 MinDigTV


Ha úgy érzed, alkalmas vagy a feladatra, életkorod 16 és 35 év közötti, küldd el jelentkezésedet a musorvezetokerestetik@mtva.hu címre.

A kamerák kereszttüzében érzed magad igazán elemedben? Le tudod bilincselni a hallgatóságodat? Szenvedélyed a kultúra, és vágyad, hogy munkáddal a társadalom számára fontos értékeket közvetíts? Vonz a televíziózás, de a kereskedelmi tévék világa már kevésbé imponál?


Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod és kipróbálnád magad a magyar közszolgálati televízió képernyőjén, itt a lehetőség, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) ugyanis új, fiatal képernyős munkatársakat keres.

Nálunk fontos, hogy magadénak érezd a közszolgálati média erényeit, megbízható és alapos legyél, és természetesen az, hogy szeresd, amit csinálsz. Előzetes tapasztalat nem hátrány, de nem is kötelező!

Ha úgy érzed, alkalmas vagy a feladatra, életkorod 16 és 35 év közötti, küldd el jelentkezésedet a musorvezetokerestetik@mtva.hu címre.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat televízió MTVA Műsorvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr195657559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása