HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Digitális átállás után - A tévénézőnek miért jobb a MinDig TV?

2013.11.22. 16:29 MinDigTV


A váltás kényelmetlenséggel jár a vevő oldaláról, hiszen meg kell oldania a DVB-T vételt, ugyanakkor előnyökkel is kecsegtet, a kép- és hangminőség valóban jobb és új szolgáltatások is társulnak a váltáshoz. A jó öreg teletext mellé bejön az elektronikus műsorújság (EPG), amivel csak pár gombnyomás az időzített bekapcsolás vagy felvétel beállítása – ugyanis a legolcsóbb dekóderek nagy része képes a műsor rögzítésére egy olcsó USB pendrive-ra is.


Alaposan megnőtt a kínálat is, hét adót foghatunk ingyenesen (m1, m2, Duna, Duna World, RTL-Klub, TV2, Euronews), ezek közül három közszolgálati csatornát (m1, m2, Duna) HD-ben. A tévécsatornák mellett a Kossuth, Petőfi, Bartók és Dankó rádió is helyet kapott a kínálatban, ezeket is lehet a tévén hallgatni.



Akinek elege van a kábeltársaságok igen híg kínálatából, az valószínűleg érdeklődéssel fordulhat a hazai DVB-T fizetős válfaja, a MinDig TV Extra felé. Összesen három fizetős, és kevés igazi töltelékcsatornát tartalmazó csomag közül választhatunk. A MinDig TV Extra alapcsomagja tíz plusz adót tartalmaz, az ATV, AXN, Hír Tv, National Geographic, Film+, Cool, Sport Klub, Disney, Private Spice, FEM3 elég kedvelt csatornák kábelen is. Ha a drágább, Extra Családi pakkot választjuk, akkor további tizenkét csatornát – Pro4, Viasat 3, Prizma TV, Muzsika TV, Universal Channel, Comedy Central, Minimax, Cartoon Network, Spektrum, History, Sport1, Sport2 és a Dorcel – kapunk. A harmadik csomag egyelőre az HBO. Valamennyi adó standard felbontású (576i), ami hamarosan megváltozhat, erre később még kitérünk.

Egri Imre
(itcafe.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

1 komment

Címkék: MinDig TV Extra DVB-T MinDig TV EPG

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr535649499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Mexicano (törölt) · http://elmexicano2010.blogspot.com 2013.11.22. 17:39:47

„Akinek elege van a kábeltársaságok igen híg kínálatából, az valószínűleg érdeklődéssel fordulhat a hazai DVB-T fizetős válfaja, a MinDig TV Extra felé.”
Ez azért eléggé nagy ámítás, kezdjük ott, hogy pl. a DigiTV vagy 120 csatornát ad – analógot és digitálisat párhuzamosan! – mindössze havi 3000 Ft-ért, ezzel összehasonlítva a MindigTV Extra csomagok a kínált csatornák számához képest irreálisan drágák!
süti beállítások módosítása