HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Digitális átállás után - Ha nem DVB-T-n, akkor interneten!

2013.11.21. 14:51 MinDigTV


Ahogy az NMHH nyilatkozatából kiderült, a frekvenciasávokkal való gazdálkodás nyomán azokat is érintheti a digitális átállás, akik nem akarják a MinDig TV szolgáltatást használni, viszont mobilnet felhasználók. Azonban nem csak a hosszú távon – várhatóan – csökkenő árak és javuló lefedettség az, ami kihathat ránk, az okos eszközök terjedése új, kerülő úton teszi lehetővé a mobil tévézést.


Az Antenna Hungária néhány további részlettel szolgált fejlesztési elképzeléseik felől:
„Az okostelefonok és tabletek terjedésével egyre nagyobb az igény a több képernyős tartalomfogyasztásra, egyre többen szeretnének a háztartásokban, fogyasztóknál meglévő különböző készülékeken is élő adásokat, illetve egyéb tartalmakat nézni. Tavasszal elindítottuk az ingyenes élő adásokat is tartalmazó MinDig TV applikációnkat, mely már több mint 380 ezer letöltéssel az egyik legnépszerűbb hazai ingyenes alkalmazás. Hamarosan kijövünk ennek új, 3.0 verziójával, mely még felhasználóbarátabb megjelenítést, új lineáris programokat, valamint on-demand (igény szerinti) tartalmakat is kínálni fog.

Néhány hete MinDig TV Plusz néven elindítottuk hibridtévés (HbbTV) tesztadásunkat, az erre alkalmas (internethozzáféréssel bíró HbbTV-s) készülékeken nagyon egyszerűen, a távirányító piros gombjának megnyomásával további lineáris csatornák és kiegészítő információk érhetők el. Vizsgáljuk az over-the-top és egyéb hibrid-megoldásokra alapozott multimédiás szolgáltatások kereskedelmi bevezetését, fő célunk, hogy jövőre komplexebb szolgáltatás-portfólión keresztül további célcsoportokat megszólítva még több felhasználó felé tudjuk eljuttatni a MinDig TV egyedülálló, sokoldalú, innovatív és a valóban okos választást jelentő világát.”

Egri Imre
(itcafe.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális átállás Antenna Hungária MinDig TV HbbTV MinDig TV Plusz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr475647995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása