HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Így nyaral az RTL Klub

2013.06.18. 11:10 MinDigTV


Később jelentkező Éjjel-nappal Budapesttel és az 1 perc és nyersz! című vetélkedő ismétléseivel készül a nyári estékre az RTL Klub. A Barátok köztnél jön a megszokott nyári szünet, június 28-án kerül képernyőre a záró epizód.


(Éjjel-nappal Budapest)


Nem megy nyári szabadságra az Éjjel-nappal Budapest: Lali és lakótársai az elkövetkezendő forró hetekben, hónapokban is élvezik az életet, miközben nem mindennapi kalandokba keverednek. A sorozatot – a nyári nézői szokások megváltozására tekintettel - kicsit később, 20:55-től láthatják az RTL Klub nézői.

A Híradó után, 19.10-től Sebestyén Balázs izgalmas vetélkedője, az 1 perc és nyersz! jelentkezik ismétlő epizódokkal. Július elsejétől, hétköznaponként a nézők újra átélhetik a versenyzők küzdelmét az egy perc alatt teljesítendő, csak látszólag egyszerű feladatokkal. A vetélkedőt a 20:20-kor kezdődő Fókusz követi.

Nyári szünetet tart viszont a Barátok közt, a záró epizódot június 28-án, pénteken láthatják a nézők. Az őszi műsorrendben természetesen újra egyórás epizódokkal jelentkezik az Éjjel-Nappal Budapest.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: 1 perc és nyersz Barátok közt RTL Klub Éjjel-nappal Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr835366943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása