HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bővíti kínálatát az Antenna Hungária

2013.06.13. 09:15 MinDigTV


Az analóg frekvenciák egy részének felszabadulásával újabb ingyenes és fizetős csatornákat indíthatunk – mondja Tóth András. Az Antenna Hungária kommunikációs vezetője dinamikus bővülésre számít.

- Célegyenesbe érkezett a digitális átállás: július 31-én jön az analóg sugárzás lekapcsolása. Mennyi új fogyasztóra számít a MinDig Tv?

– Várakozásaink szerint az érintett, kizárólag analóg földfelszíni vétellel rendelkező, közel 500 ezer háztartás legalább 90 százaléka platformon marad, és túlnyomó többségük az ingyenes MinDig Tv-t választja majd. Az eddigi tapasztalataink és kutatásaink is azt mutatják, hogy minimális a platform-churn. A lekapcsolást követően a MinDig Tv teljes használata – az elsődleges és a másodlagos is – elérheti az egymillió háztartást, amellyel az Antenna Hungária (AH) a legnagyobb hazai digitális televíziós szolgáltatóvá válhat.


– A MinDig Tv Extrának jelenleg közel tízszázalékos a részesedése a vezeték nélküli szolgáltatások esetén. Mennyire növelhető ez az arány a következő öt évben?

– A MinDig Tv Extra rövid időn belül a negyedik legnagyobb pay-tv szolgáltatássá nőheti ki magát. Középtávon az AH lehet az egyetlen olyan szolgáltató, amelynek a három nagyon kívül többszázezres tévés előfizetői bázisa van. Összességében tehát továbbra is azt várom, hogy mi legyünk a legdinamikusabban bővülő tévés szolgáltatás, jelentős piaci részesedéssel.

– Egyelőre az RTL Klub és a TV2 is elérhető az ingyenes csomagotokban, de mi lesz akkor, ha mindkét nagy tévé pénzt kér az átállás után a terjesztőktől? Ebben az esetben elképzelhető, hogy kikerülnek az ingyenes csomagból?

– Hatályos hosszú távú szerződésünk van a partnereinkkel, a MinDig Tv-szolgáltatásunk ingyenes és az is marad. Az elérhető csatornák számának csökkenésével szemben pont hogy bővíteni kívánjuk a kínálatot: terveink szerint a digitális átállást követően az analóg frekvenciák egy részének felszabadulásával jelentős mértékben megnövekszik a szabad kapacitásunk, amelyen további szabad sugárzású és fizetős csatornákat indíthatunk el országos eléréssel, illetve a termékportfóliónkat is bővíteni kívánjuk. Ez lesz az a várva várt pillanat, amikor a földfelszíni platform már közel azonos fegyverekkel veheti fel versenyt a tévés piacon a többi digitális szolgáltatóval szemben.

Simon Krisztián
(mmonline)

Az interjú teljes szövegét a Marketing&Media legújabb számában olvashatja. A magazin digitális átállásról szóló mellékletében további információkat és érdekességeket találhat az idei év egyik legfontosabb változásával kapcsolatban.

2 komment

Címkék: digitális átállás dvb t antenna hungária MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr595358489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raczandris · http://antennaszerelés.hu 2013.06.13. 11:22:51

A Mindíg tv szolgáltatását jónak tartom.
A földi digitális sugárzás nagy előnye a műholdashoz képest , hogy kevésbé van kitéve az időjárásnak és ezért stabilabb a vétel.
Egy szakszerűen felszerelt UHF antenna akár egy egész társasház vételét is megoldhatja , mert az antennajel osztható .
A régi központiantennák leszerelése elhamarkodott volt. Most egyre többen hiányolják , hogy miért nem lehet használni a ház saját régi tetőantennáját ahonnan ingyen tudnák nézni a Mindíg tv adását.
Rácz András antennaszerelő e.v.
Bp.16.ker.
T: 403 1535 m: 70 248 8485
URL: http://antennaszerelés.hu

Fecooka · http://www.boorze.com/ 2013.06.25. 10:11:38

Nekem egy régi antenna van felakasztva a falra szépen veszi a jelet, még szabadba se kellet kitennem.
süti beállítások módosítása