HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Jóban rosszban következő epizódjai

2013.03.25. 09:06 MinDigTV


Hétköznap |  TV2

2013.03.25. hétfő
2108. epizód - Szilvia szigora Gergőre is lecsap. István virágcsokorral próbálja oldani a feszült helyzetet és bocsánatot kér feleségétől. Wágner doktor alkotása nem csak Betty-nél, hanem Péternél is kiveri a biztosítékot. Pongrácz hangot is ad felháborodásának. Közben Böbe úgy tűnik, sikerrel jár Luxéknál.


2013.03.26. kedd
2109. epizód - Szilárd szorult helyzetbe kerül, de sikerül kimagyaráznia magát. Anna azonban rájön, hogy hazudott Endrének, ezért kikérdezi őt. Bezerédi kénytelen bevallani az igazságot. Közben Szilvia ingerültsége nem múlik el, Zsanett után Mártit és Gergőt is az őrületbe kergeti. Betty meglepő felfedezést tesz.

2013.03.27. szerda
2110. epizód - Zsanett egyre jobban el akar költözni a Füredi házból, amiért mindenre hajlandó és ezt Kristófban is tudatosítja. Közben Barbara nagyszabású esemény szervezésébe kezd, hogy új alapokra helyezze ügynökségének munkáját. Roland hiába próbál segíteni egykori szerelmének, ő elutasító vele. Azonban Gergőnek sikerül a lány kedvében járnia, amit Márti nem néz jó szemmel.

2013.03.28. - csütörtök
2111. epizód - Márti és Gergő összeveszik és amikor a lány békülni szeretne, hiába keresi szerelmét. Közben Szilárd egyre otthonosabban érzi magát, a szekta a beavatásra készül, de Endre semmit nem árul el a részletekről. Csak egy hatalmas gödörről és farakásról lehet tudni.

2013.03.29. péntek
2112. epizód - Szilvia kiosztja Barbarát, amiért Gergővel flörtöl. A lány értetlenül áll az eset előtt és beszél Gergővel. Közben Márti teljesen kiábrándult, amiért szerelme inkább a Pongrácz lánnyal foglalkozik. István megint Kristóf segítségét kéri. Anna meglepő felfedezést tesz a kórházban, aminek az egész szektára hatással van.

2013.04.02. kedd
2113. epizód - Anna számon kéri Szilárdot, aki kénytelen hazudni neki: szerelmet vall. Közben Betty és Balázs vitázni kezd, de végül megenyhül a Pongrácz lány, amikor eszébe jut, mit ígért Tamásnak. Gergő Füreditől kér tanácsot szerelmi ügyben, míg Mártit Andrea vigasztalja.

2013.04.03. szerda
2114. epizód - Szilárd megdöbbentő titokkal szembesül a szekta bibliáját lapozgatva. Értesítenie kell Konrádékat, de lemerül a mobilja, így tehetetlen. Luca váratlanul rosszul lesz, így Endre kénytelen bevinni a kórházba. Közben Füredi segítségével Müller újabb nyomra bukkan Tamás atya ellopott holtteste ügyében.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 MinDig TV Jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr535166905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása