HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Visszatér a Maradj talpon!

2013.03.14. 14:53 MinDigTV


Szezonnyitó adás március 17-én, vasárnap 20:15-től. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.


Különlegesnek ígérkezik a Maradj talpon! március 17-i, vasárnapi szezonnyitó adása: a kivételesen 20.15-től látható nyitó adásban A Dal szereplőit láthatjuk újra a színpadon, az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválasztó sorozatának nyertese, ByeAlex pedig különleges szerepben mutatkozik be a műsorban.

Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Cserpes Laura, Radics Gigi, Odett, Mits Gergely (United), Baricz Gergő, Gyurcsík Tibor, Vastag Tamás, Pál Dénes és Puskás Peti főként a dalversennyel és egymás karrierjével kapcsolatos feladványokkal találkozhatnak majd a kvízműsorban. Ám a kérdés nemcsak az, hogy a műsor után melyikük folytathatja a színpadon, és kinek marad a zenekari árok…



A szezonnyitó adás tétje ugyanis egy 2 millió forint értékű klipforgatás, amelyet a közmédia biztosít a nyertesnek!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Maradj talpon! Gundel Takács Gábor ByeAlex A Dal

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr415134706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása